AV. MUSTAFA İLHAN

Madem Son Savaş

            MADEM SON SAVAŞ

            Bizim ülkemizde bazı aklı evveller Filistin’de yaşananlarla ilgili “ onlarda kaşındılar, gücüyün olmadığını bildiğin halde niçin saldırırsın “ gibi yorumlar yapıyorlar. Bu sözlere karşılık reis “ bu bir senaryo, oyun oynuyorlar” diyor. Peki bu yaşananların gerçek nedeni ne acaba birazcık izahlarda bulunarak ufkunuzu açmaya çalışacağım.

            Bundan birkaç yıl önce ABD Yunanistan’a yığınak yapmaya başladığında kimse bir anlam verememişti. Kimisi Rusya’ya karşı yapıyor dedi kimisi Türkiye’ye. Ukrayna’da savaş oldu ancak yapılan yığınak azalmadı bilakis artırıldı.

            Bizim güneyimizde birdenbire DEAŞ diye bir örgüt hortladı. Dünyada olanı biteni facebook, twitter , ve diğer iletişim vasıtaları ile anında haberdar olarak takip eden ABD , DEAŞ Musul’u alana kadar kılını kıpırdatmadı. Hatta DEAŞ’lıları teşvik bile etti. Daha sonra da DEAŞ’la mücadele bahanesi ile gelip Fırat’ın doğusuna yerleşti. Bizim bütün uyarılarımıza kulak tıkadığı gibi en sonunda sihamızı düşürmeye kadar işi vardırdı.

            Mısır’da darbeci birini desteklemekten asla geri durmadı. Mısır’ı ne derse sözünden çıkamayacak biri haline getirdi. Filistin’in güneyini de kontrolüne aldı. Şimdi SİSİ’ye İsrail’e cephe aç dese açmam demeyecek, sakın ha kafanı uzatma dese uzatmayacak birisi var orda. Eğer Nil’e kadar ulaşmak isteyecekse İsrail, Mısır mutlaka savaşa çekilecektir. Ha şimdi ha bir müddet sonra Filistin’den sonra sıra oraya da gelecek .

            Ürdün kralının hanımı İngiliz. O zaten hanımının sözünden çıkamayacak kadar zavallı biri.

            Evet bu hazırlık Armegedon savaşı için. Yahudi ve Hristiyan inancına göre 1000 yıl sürecek bir hükümranlık ,  Hristiyan ve Yahudilerin peygamberlerinin emrine uyup cennete gidebilmesi bu savaşa bağlıdır. Bu savaşla Tanrı’yı kıyamete çağırmaktadırlar. Bu savaş açık bir din savaşıdır. Kesinlikle Müslümanlara karşı yapılacaktır.    

            Buraya kadar hikaye ya da mizansen anlatmıyorum. Son bir haftalık haberlere bakın bizzat batılı liderler gizlemiyorlar açıktan din savaşı olduğunu söylüyorlar.

            ABD bölgeye Yunanistan’daki, Suriye ve Irak’taki , aptal arap ülkelerindeki olanca yığınağına rağmen bir uçak gemisi getirdi, bir tane daha getiriyor.

            Kime karşı. Kimden çekiniyorlar.     Bölgede çekinecekleri iki güç var. Biri Türkiye diğeri İran.

            Bizim içimizde o kadar çok beyinsiz var ki. Batılıların propagandaları kanıp iktidardaki Tayyip Erdoğan’a olan kinleri nedeni ile ABD lehine casusluk dahi yapabilecekler çok. PKK ve FETÖ yanlıları Armegedon din savaşında gözleri kör olup Türkiye aleyhinde çalışmaya hazırlar. PKK_PYD Suriye’nin kuzeyinde hem Suriye’ye hem Türkiye’ye vurmaya hazır bir ordu haline getirildi. Aptal Esad hala olayın farkında değil. İktidarını koruyabileceğini zan ediyor.  Şam ve Halep havaalanları vuruluyor sesini dahi çıkaramıyor. Sesi Türk ordusunun Kuzey Suriye’den çıkması için bize çıkıyor. CIA nın, Mossad’ın Filistin içinde istihbarat edinebilmeleri de aynı nedenle mümkün oluyor.

            O halde oyunu görmek ve önce içeride sonra dışarıda birliğimizi sağlamamız şart. Dün kişi olarak saygı duyduğum birisi bir paylaşım yapmış. Diyor ki” keşke Türkiye’nin %99 Müslüman olmasa da ahlaklı olsaydı “ diyor.  Onun anlayamadığı nokta % 99 Müslüman olsa zaten ahlaklı olur. Bizdeki batı hayranlığının sonu bu. Batıda ahlakın olmadığını son olaylar açıkça gösteriyor. Karşılarındaki sivillere nasıl acımasızca saldırdıklarını görüyoruz. Onlardaki ahlak göstermelik. Ellerindeki saltanatın gideceği anlayınca nasıl sırtlan olduklarını yaşadık gördük.

            Evet oyun kuruldu, kuruluyor. Türkiye’nin etrafındaki bunca yığınak boşa değil. Bizden korkuyorlar. O halde biz de hazırlıklı olmak zorundayız. Savaş başlayınca kimse kimseye yardım etmiyor, silah, para vermiyor. Hazinemizi de güçlendirmeliyiz, silahlı kuvvetlerimizi de. Bunun için bir seferberlik lazım. Kaan, TB3 ler 2028 i beklememeli. En azından hazır olan bölümlerinden yüzlercesinin montajına başlanmalıdır. Savunma sistemlerimiz süratle çoğaltılmalı ve bizim demir kubbemiz oluşturulmalıdır.

            En önemlisi de halkımız bilinçlendirilmelidir. Filistinlilerden sonra sıranın bize geleceğini anlamalılar. Dostu ve düşmanı da tanımalılar.

                                                                                   Av. Mustafa İlhan
                                                                       Kayseri Strateji Derneği Başkanı 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri