Veysel Ekinci

Asena, Mollaoğlu, Yamacılar Tükenirken, Pkk Baş Aktör Oldu

ASENA, MOLLAOĞLU, YAMACILAR TÜKENİRKEN, PKK BAŞ AKTÖR OLDU

 Savaşçı, cesur, milliyetçi olarak tanıtılan, zaman zaman kükreyen, ses tonu, jest ve mimikleri ile etrafı titreten cesur Asena'nın çöküşü dramatik oldu.

  Aslında biz, kartondan kaplan olduğunu biliyorduk. 28 şubat post modern darbe döneminde İçişleri Bakanı olarak" Başörtüsü yasağını kesinlikle uygulayacağım" sözü ile, başörtülü kızlarımıza yapılan zulmün uygulayıcısı olmuştu.

  Altılı masadan kalktıktan sonra, otelde ne olduysa tekrar masaya dönüş yaptı! Kılıçdaroğlu' nun Cumhurbaşkanı adaylığı ilanı toplantısında, yüzündeki silüet ve gözlerindeki endişe, zoraki tutum yansıması olarak gözlerimizin önünden gitmiyor.

Ne oldu da istemediğiniz bir masaya döndünüz,  onaylamadığınız adaya destek verdiniz?

 Tüm bu tükenişi, Sayın Erdoğan'a saldırmakla ve mermili kürsü şovları ile örtmeye çalışıyorsunuz.

Bir bekçinin silahından çıkan kurşun, İyi Parti binasının pencere camına isabet etmiş, faili derhal yakalanmış, şimdilik kasıt olmadığı ortaya çıkmış.

 Kısa  bir süre sonra, yoldan geçen araçtan CHP binasına da ateş edildi. Bunu da düşündüğümüzde; her iki olay kasıt ihtimalini de ortaya koyuyor.

 Özellikle Akşener'in bu kurşunu bahane ederek, mağdur rolüne yatıp şov yapması hiçte inandırıcı bulunmadı. Sıkışıklıktan bir kurtuluş yolu olarak düşünüldü; fakat ters tepti.

 Yemezler, yutmazlar, bitişiniz ortada.

Barajı aşamayacağınızı siz de görüyorsunuz.

Haa, bu arada! Pkk taleplerine, ortağınızın verdiği tavizlerden ne haber?

Bunun yanında Saadet, Deva, Gelecek partilerinin de silineceği bir seçim olacak.

 Bir ihtimal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığını  kazanırsa  devam edecek, aksi takdirde, bizim de öngördüğümüz gibi , Sayın Erdoğan'ın tabiri ile bay bay olacak.

 Maazallah Sayın Erdoğan'ın yenilmesi durumunda, pkk asıl aktör olarak şiddetli baş ağrısı oluşturacak. Türkiye'yi bölme planlarını devreye koyacak.

İnşallah bu fırsatı bulamayacaklar; Mevla’m neye kadir değil ki?

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri