VEYSEL EKİNCİ

Mhp Tabanına Çağrımızdır!

Bilindiği gibi, ülkemiz çok ciddi bir beka sorunu ile karşı karşıyadır.

Bir tarafta emperyalist dış güçler, diğer taraftan fetö, Pkk, sol terör örgütleri, komünistler, sosyalistler, iğrenç , sapık dernekler topyekûn saldırıya geçmiş durumdadırlar.

Cumhur ittifakını yıkma hırsı ve kiniyle bir araya gelen partilerin, tüm bu  terör örgütlerinin, ülke düşmanlarının, maşaların destek verdikleri partilere taviz üstüne taviz verdikleri, hatta onların tehtidlerine  boyun eğdikleri alenen ortadadır.

Bilge Lider Devlet Bahçeli,  her sıkıntıya, dara düşüldüğü anda yerinde, etkin kararlar vererek ülkenin önünü açıp rahatlatan ve elini taşın altına koyan bir lideridir.

Mevcut şartlarda, görünüşte Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'a yapılan bir saldırı gibi görülse de, asıl saldırının arkasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti  niyeti vardır.

Durumu çok iyi gören Sayın Erdoğan ve Sayın Bahçeli geçmişteki söz düellalarını bir tarafa bırakıp, birlikte hareket etmeye karar verdiler.

 Çünkü, ülkenin beka sorunu vardı ve çok tehlikeli bir süreçle karşı karşıyaydık.

Bugün Cumhur ittifakında MHP'nin  istemediği bir şey  yapılmıyor, ortaklar beraber karar alıyorlar.

Gurur duyacağımız gelişmeler oluyor, Turan ve Kızılelma hedefi adım adım gerçekleştiriliyor.

 "Türki Cumhuriyetler ittifakı" kurularak, bu sayede Kıbrıs'ın bağımsızlığı da  deklare edilmiş oldu.

 Daha dün dört adet, dünyada bağımsızlık ve gücümüzün  simgesi olan savaş uçaklarımız görücüye çıktı. Anka, Hürjet, Milli muharebe uçağı ve Kızılelma gibi beşinci neslin de ötesine geçen gurur kaynaklarımız göğsümüzü kabarttı, gözlerimizden yaşlar akıttı, düşmanlara korku saldı. Daha niceleri sırada...

Bizde Ulülemre itaat vardır. Madem liderlerimize güveniyoruz,  bağlıyız; o zaman onların kararlarına uymamız gerekir.

Geçmişte yapılan   denemelerden dolayı hatalar olabilir. Bu gün bunları dillendirmenin, tartışmanın zamanı değil.

Şimdi birleşme, el birliği ile ülkemizi kurtarma yolunda mücadele etme zamanıdır.

Geçmişte Habur, Çukur olayları, Öcalan'ın mektubu, Osman Öcalan'ın TRT' ye çıkması bir taktikti; ama ne yazık ki ters tepen bir hata olmuştu.

Bu olayları dikkate alarak, kimi kara propagandalara kapılarak Cumhur ittifakına oy verme konusunda isteksiz veya kararsız olan MHP tabanındaki çok az sayıda kardeşimize seslenmek istiyoruz.

Bir oyun bile çok önemli olduğu, düşmanların saldırıya geçtiği, içteki gafillerin hırs ve kinlerinin tavan yaptığı bir dönemde geçmişi bir kenarda tutup,  Sayın Bahçeli'nin iradesi doğrultusunda,  fire vermeden Cumhur ittifakına destek verip, çalışmak en önemli vatan ve insanlık görevidir.

 Aman ha!  Biraz daha sükunet, biraz daha  düşünmek...Çokça çalışmaya gayret edelim.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri