Veysel Ekinci

Siz Daha Çok Kahrediyorsunuz!

Tüm bilim adamlarına göre yüzyılın, hatta dünya tarihinin en büyük, en etkili, en geniş alanı kapsayan bir depremi ve yıkımıyla karşı karşıyayız.

Japon bilim adamları bile şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Çünkü Japonya'da 1995 yılında gerçekleşen 7,2'lik  Henşin depremine iki gün sonra müdahale edilebilmiş, çok sayıda ölümler olmuştu .

125 bin kilometrekarelik bir alanı etkileyip 10 ilde yıkım yapmış, civar illerde de etkisini göstermiş, Türkiye'nin yarısının trafiğini altüst etmiştir.

 7,7'lik bir depremin arkasından tetikleme ile 7,6'lık ikinci bir deprem; arkasından , her biri birer ayrı deprem olacak şiddetinde sayısız artçı depremler olmaktadır ( 6 - ile 6,6 arasında en az 6 artçı deprem oldu).

Ülkenin, bu kadar geniş alanda, bu kadar şiddetli depremlerle mücadelesi kolay olamaz.Bu yüzden dünyadan yardım istendi ve gelmeye devam ediyor.

Halkımız seferber olmuş, maddi manevi her yardımı geceli gündüzlü yapıyorlar.

Dış ülkelerden bazı yayın organlarından intikamlı, kinli yorumlar ve yayınlar yapılıyor. Charlie Hepdo karikatürleri ile, Wall Street Jornel Irak petrol boru hattını daha ön plana çıkararak , Stern, deprem sonrası iç savaş tehlikesi vurgusuyla alçakça yayınlar yapıyorlar.

İçten Tele-1, Halk tv, Fox tv, Oda tv ve çok sayıda sosyal sitelerde alçakça kışkırtıcı intikamcı yorumlar yapılıyor.

Merdan Yanardağı'ndan, Can Ataklı'sına,  Ayşegül Arslan'dan  Enver Aysever'e kadar kin kusuyorlar.

Hele hele, Ak Parti sayesinde belirli  yere gelen dönek gazeteciler de yarışa devam ediyorlar.

Bu millet yedisinden yetmişine, işçisinden patronuna, resmi kuruluşlardan sivil kuruluşlara kadar bir şeyler yapmak için çırpınıyorlar.

 Bir halt etmiyorsanız bari çenenizi tutun, kusmuğunuzu içinize akıtın!

Siyasetinizi, din düşmanlığınızı, dindara ve Erdoğan'a olan kininizi sona bırakın!

 Bu milleti kahretmeyin! Zaten acı çok büyük. Alçaklık yapmayın Charlie Hepdo'cular!

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri