Ömer Arif

Yemen'li Alim Zindâni 2020 Yılı Hadiselerini Bildi mi?

YEMEN’Lİ ÂLİM ZİNDANİ 2020 YILI HÂDİSELERİNİ BİLDİ Mİ?

 

Yemenli Âlim Zindani'ye ait video metni ile beraber  sosyal medyada dolaşmaktadır.

Sözkonusu metinde;

"Yemenli Abdulmecid El Zindâni Efendiye ait 5 yıl önce çekilmiş bir videoda Çin’den Atlas Okyanusu ötesine kadar, 2020 yılında kıyamet gibi olaylar yaşanacağını; bunun sonucunda İslam Hilafetinin zuhur edeceğini müjdeliyor (Allah C.C en iyi bilendir)."

Bu konu hakkında çok fazla soru gelince, kısacık olan bu bölümü izleyip neticeye varılamayacağına kanaatine ulaşarak konuşmanın tamamını izleyip tercüme ettim.

Yemenli Âlim Zindanî’nin 2011 yılında Yemen Değişim Meydanında yaptığı konuşmanın metni aynen şu şekilde:

“Size bazı cümleler söyleyeceğim, belki kulaklarınızla ilk defa duyacağınız yeni şeyler.

Ey Gençler! Peygamberimiz bize İslam ümmetinin geçireceği siyasi evreleri haber verdi ve buyurdu ki:

 İlk olarak; Nübüvvet yani bu sistemin başında bizzat Allah'ın Resul’ü bulunacak.

Sonra buyurdu ki; Nübüvvetin programını takip eden bir halifelik olacak. Bu Raşit halifelerin hilafetidir.

Sonra buyurdu ki; Raşit halifelerin hilafetinden sonra ısırıcı melikler dönemi olacak. Rasulüllah’ın bu sözünden anlaşılan babadan oğula veraset yoluyla geçen aile saltanatı olacak ve belki yanına yaklaşanı ısıracak. Allah’ın Resul’ünün haber verdiği üzere Allah bu ısırıcı hükümranlığı kaldıracak.

Bundan sonra Allah'ın Resul’ü zorba, despot bir dönem geleceğini haber veriyor. Yani kuvvetle, demirle ve ateşle hükmeden. İşte ısırıcı bir dönemden sonra gelen bu despot dönem.

Bu gün İslam âlimlerinin çoğu biz bu kuvvetle hükmeden despot dönemi yaşıyoruz diyor. Sabredin şu söyleyeceklerimi dinlemek için. Bu zorba dönemde ulaşım aracı, bulunuşu ve iniş sebebi de kuvvet olacak. İşte bu zorba dönem yönetimi hakkında Allah’ın Resul’ü buyurdu ki; sonra Allah o dönemin hükmünü de kaldıracak. Sonra aynen nübüvvetin metodu üzere bir hilafet olacak. Zorba hükümranlıktan sonra nübüvvetin metodu üzere bir hilafet olacak. Geçen Ramazanda siyasi raporlar ve şer’i araştırmalar hakkında konuşma yapmıştım. Bütün bu araştırmalar belirtiyor ki, bu yeni halifelik yoldadır.

Amerika Millet Meclisi Obama’ya sunmuş olduğu son raporda (şu ifade var): Miladi 2025 yılında Müslümanlar hilafetin kuruluşunu ilan edecekler. Ama Rus Parlamentosu Duma Meclis Başkan Yardımcısı Medeniyetlerin yıkılışı adlı konuşmasında diyor ki: 2020 yılında doğuda Çin’den Batıda Atlas Okyanusuna uzanan küresel yeni bir medeniyetin kuruluşuna şahitlik edeceğiz. Bu yeni medeniyetin adı İslam hilafetidir."

Sonuç olarak:

1- Sosyal medya iletilerinde konuşmanın 5 yıl önce yapıldığı söyleniyor, hâlbuki en az 9 yıl önce yapılan bir konuşma.

2- 2020 yılında kıyamet gibi yeni olaylar diye haber verilen bölümde iki hata var;

Birincisi: "Yeni küresel bir medeniyetin kuruluşu" şeklinde olacak tercümeyi yanlış çevirmişler.

İkincisi: Doğru tercümenin lafızları metinde de ifade ettiği gibi Zindanî’nin kendisine ait bir söz olmayıp Duma Meclis Başkan Yardımcısının sözünü aktarıyor. İşte vidonun hemen kesildiği yerden bir dakika öncesinden başlansa bu hakikatte ortaya çıkacak idi.

Öyleyse sosyal medya paylaşımlarında biraz daha itinalı olalım, araştırıcı olalım.

Selametle kalın EVİNİZDE kalın.

 

  ABDÜLMECİD ZİNDANİNİN VİDEOSU

Yemenli Abdulmecid El Zindâni efendiye ait 8 Yıl önce Çekilmiş bir video Çin’den Atlas okyanusu ötesine 2020 yılında kıyamet gibi olaylar yaşanacağını bunun sonucunda İslam Hilafetinin zuhur edeceğini müjdeliyor.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri