Hüseyin Fındıkçı

ARAPLAR BİZİM NEYİMİZ OLUR..

Araplar Bizim Neyimiz Olur..

Arap coğrafyasında yaşayan bir kardeşiniz olarak derim ki.. Zengin fakir fark etmeden birçok Arap kardeşimiz ile tanıştığımda ve Türk olduğumu söylediğimde hepsinin gözünde ve yüzünde bir tebessüm ve mutluluk olduğuna şahitlik ettim. Türkiye onlar için Erdoğan, Erbakan, Abdülhamid Han ve nicelerini ifade ediyor. Türkiye onlar için ümmetin lideri demek. Bizi mazlumun umudu ve son kale olarak görüyorlar.

15 Temmuz'da dahil deprem zamanı bizler için dua eden, maddi desteğini esirgemeyen çok fazla Arap kardeşimize şahit oldum.

Arap demek sadece ülkeyi yönetenler demek değildir. Arap yöneticilerin olaylara bakışı bizi rahatsız edebilir. Filistine bakışları, kayıtsız kalışları ve nice duyarsızlıkları bizi, hepimizi rahatsız ediyor.

Bu bütün Arapların böyle olduğu anlamına gelmiyor.

I. Dünya Savaşı sonrası Şerif Hüseyin ve yanındaki bir grup ırkçı ve menfeatçi siyonist kölelerin saldırısı ile coğrafyamızdan kopardıkları gibi zihnen de uzaklaştırmak için filmlerde köpeklere "Arap" ismi vererek, onları pis, aptal, paspal göstererek yine "Anladıysam Arap olayım, Arap saçına dönmek, Arap yağı bol buldu mu, kıçına başına sürermiş, Ne Şam'ın şekeri, ne Arabın zekeri, Arap Eli Öpmekle Dudak Kararmaz. vb.. gibi deyim ve söylemler üreterek bizi kardeşlerimizden kopardılar.

Siyonist köpekler her fırsatta aramızı açmak için çeşitli planlar düzenlese de bunlara papuç bırakmayacak bir lider(Recep Tayyip Erdoğan) ile yoluna devam eden ülkemiz her geçen gün Arap kardeşlerimiz ile bağımızı kuvvetlendiriyor Elhamdülillah.

Sadece Araplar mı? Kesinlikle hayır. Uzak Doğu Asya'daki Bangladeşli, Nepalli, Pakistanlı,  Endonezyalı, Malezyalı vb.. Müslümanlar da aynı duyguları ülkemize karşı besliyorlar.

Peki Afrikalı Müslüman kardeşlerimiz.. Cuma hutbelerine Abdülhamid Han Hz.. ismini zikrederek başlıyor. Osmanlı ruhunu ve torunlarını dört gözle bekleyen müslümanlar var. Hasılı dünyadaki  Müslümanlar bize bakıyor, gözü bizde. Ayağa kalkmamızı ve üstümüzdeki ölü toprağını atmamızı bekliyor ve dua ediyorlar.

Çanakkale'yi kazanan ve bu ülkeyi emperyalist köpeklere teslim etmeyen, omuz omuza mücadele eden Türk, Kürt, Arap vb.. dedelerimizi rahmetle yad ediyor ve Çanakkale ve 15 Temmuz ruhunu canlı tutmak için "İsrail uşağı Araplar hariç" bütün Arap kardeşlerimizi muhabbetle kucaklıyor ve öz ve öz Müslüman kardeşlerimiz olduğunu ifade ediyoruz.

Hüseyin Fındıkçı KATAR

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri