Muammer Benli

İstanbul Fatih’i

İstanbul Fatih’i

Üç gün önce Türkiye Kupası’nda son 16’ya kalma maçında Ülker arenada yaklaşık 50 dakika 10 kişi oynamasına rağmen inanılmaz bir reaksiyon gösterip Fenerbahçe’yi kupanın dışına bırakan ve adını çeyrek finale yazdıran Kayserispor’un bu kez karşısında yine bir İstanbul devi  Galatasaray vardı.

 Süper Lig’de zor günler geçiren hatta küme düşme tehlikesi yaşayan Galatasaray’a karşı İstanbul deplasmanından puan ya da puanlar almak kağıt üzerinde çok zor görünüyordu.

Bir önceki yazımda da belirttiğim gibi takım olma ruhunu kazanmış olan Hikmet Karaman’ın öğrencileri büyük takımlara karşı nasıl oynanacağını bir kez daha göstermiş oldu. Müsabakada öne geçmesine rağmen köşe vuruşundan gelen ve takımın bir an için uyuduğu anda beraberlik golüne engel olamadı. Zorlu İstanbul deplasmanından bir puanla ayrılmak iyidir.

 Galatasaray’ın durumunu ise en iyi özetleyen açıklama Başkan Burak ELMAS’tan geldi. ‘’Ben de taraftar olup tribünde olsam yönetim istifa diye bağırırdım’’ dedi.

Burada bir parantezi de zorlu İstanbul deplasmanında bir puan alınmasında çok ama çok büyük katkısı olan kaleci Bilal’e ayırmak istiyorum. Maçı adeta yaşayan, her pozisyonda kalesinde devleşen Kayserispor’un kalecisi Bilal,  Lungun yokluğunda hem Fenerbahçe hem de Galatasaray karşısında bir kalecinin bir takım için ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Kayserispor yönetimini Teknik kadroyu futbolcuları ve maçın adamı olan kaleci Bilal’i bir kez daha tebrik ediyorum.

2 Yorum

Hasan Said

Hasan Said

14 Şubat 2022
Tebrik ediyorum harika yorumlanmış. Kayserispor eski başarılı günlerine bu ruhla ulaşacağına inancımız tamdır.

Recep Türkmen

Recep Türkmen

15 Şubat 2022
Muammer hocam yine doğru ve tarafsız bir bakış açısıyla maçı değerlendirmiş durumda kendisini bu tespitlerinden dolayı tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri