ADNAN KALKAN

Katil Amerika ve İsrail sona geldi

Amerika, sözde özgürlükler ülkesi... Amerika, sözde hak, hukuk, adalet ülkesi... Amerika, sözde demokrasi, insan hakları ülkesi...

Yaz özde? Amerika özde ne ülkesidir? İngiliz işgaliyle ilk icraat olarak Amerika yerlilerini katleden, soykırım uygulayan bugünkü toplama halklar ülkesi olan Amerika, bütün hayatını sömürü, katliam ve hırsızlığa borçludur. Yalancı, ikiyüzlü ve menfaatçidir.

İkinci dünya savaşında okyanus ötesinden, savaş sonuna doğru savaşa dâhil olup, zaten perişan durumda olan iki taraftan birini destekleyerek, iki tarafı da bertaraf edip tek dünya devleti olduğunu ilan etti. Kavga edip güçten düşenlerden hangisini desteklesen zaten o kazanır. Ama asıl yardım eden kazanmış olur. Amerika her zaman en son dâhil olup sömüren devlet konumunda olmuştur. Böylece hem yenileni sömürmüş hem yenene yardım ettiği için onu sömürmüş. Yani varlığını ikiyüzlülüğe, katliama, hırsızlığa borçludur.

Mesela okyanus ötesinden ciddi bir miktarda ekonomik harcama yaparak Afganistan'da ne işi vardı? Eğer amacı demokrasi getirmese buyursun Kuzey Kore'ye... Halen krallık olan İngiltere'ye el atsın. Irak'ta kimyasal silah yalanı ile yapmadığı katliam ve çalmadığı değerli maden kalmadı.

Şimdi de İsrail'e en büyük desteği verip 18.000 sivilin yasaklı silahlarla katledilmesine sebep oldu. Savaş suçu işleyen İsrail'e desteğini devam ettiriyor.

Siyonistlerin Amerika'yı ele geçirdiğinin en büyük kanıtı bu şartsız destektir. Akla aykırı olan ise "Yahudiler bütün insanlığı hayvan olarak görmektedir. Museviler dışındaki tüm dinlere düşmandırlar." Amerika halkı kendi düşmanı olan Yahudilere, yöneticilerinin verdiği bunca desteği neden engellemez?

Siyonist İsrail'in yaptığı bu son katliam, soykırım ve canavarlık ile kendi sonunun başlangıcını başlatmış oldu. Amerika ise verdiği destek ile kadın, çocuk, yaşlı, kilise, cami, hastane, okul, ambulans, mülteci kampı vuran İsrail'e katliam ortağı oldu.

Dünya halkları uyandı. Amerika ve İsrail dünya kamuoyunda meşruluğunu kaybetti. Kör, sağır, dilsiz, kalpsiz Amerika yönetiminin iki tarafı idare eden yalanlarına kimse kanmıyor. Amerika'nın adalet, insan hakları konusunda söyleyeceği sözü kalmamıştır. Amerika yönetimi meşruluğunu son veto ile kaybetmiştir. İsrail'in Arz-ı Mevud hedefi ortada iken bu sadece Gazze ile kalmayacağı bir gerçek. Amerika ise bu desteği şartsız veriyor. Katil Netanyahu kadar Biden de katildir. İsrail kadar Amerika da soykırımcıdır.

Algı yönetimini artık kimse yutmuyor. Bir taraftan İsrail'e savaş uçağı, mühimmat gönderen Amerika diğer taraftan Gazze'de sivillerin ölümünü endişeli görüyor. Ama savaşı mücahitlerle değil sivilleri öldürmekle sürdüren İsrail'in bu suçunu görmüyor. Açıkça savaş suçu sayılan silahları kullanan ve kanıtlanan İsrail'in bu suçunu görmemektedir.

Ey Amerika yönetimi! Siz görmezseniz de vicdan ehli herkes görüyor. Kimse kör değil. Aptal hiç değil. Ne kimse senin algı yönetimini yutuyor ne de zulmüne göz yumuyor.

Ey Amerika! Biden gibi zalim ve katil bir yönetici yüzünden dünya tekrar Amerika düşmanlığını kuşandı. Gazze'de ve Filistin'de ailesi, akrabası şehid edilenlerin gözlerinden düşmanlığı okuyun. İntikam duygusunu okuyun. Yaptığın soykırım ve katliam yanında mı kalır sanıyorsun.

Ey Amerika halkı! Biden gibi siyonistleri bertaraf etmezseniz, sonunuzu getirecekler. Bu ahmak ve katillerin yaptıklarının bedelini uzun zaman ödersiniz.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri