ADNAN KALKAN

GAZZE'Yİ UNUTTURMAK: SUİKASTLAR VE OPERASYONLAR

İsrail, Siyonist uşaklarıyla büyük bir operasyon çekti ve bu operasyon başarılı olmak üzeredir. İsrail, Gazze'de Kassam Tugayları ve mücahitlere karşı büyük bir hezimet yaşadı ve yaşamaya da devam ediyor. Çok ciddi bir şekilde karada büyük bir darbe yiyen terör örgütü İsrail, askerlerini mecburen geri çekmeye başladı. Hezimetini bir taktik olarak göstermeye çalışıyor. Lakin birazcık siyasi, askeri ve tarihi bilgi ve tecrübesi olan, İsrail'in bu yaptığının taktik ve strateji değil yenilgi olduğunu anlar. Sahada büyük bir hezimet yaşayan İsrail, bir taraftan MOSSAD ile operasyon çekmeye çalışırken diğer taraftan başta sosyal medya olmak üzere, farklı ülkelere farklı operasyonlar çekmeye devam ediyor. Türkiye ve Arabistan'da futbol üzerinden, Lübnan ve İran'a suikast üzerinden operasyonlar çekildi. Diğer ülkelere psikolojik harp anlamında ciddi tesir etme durumu olan bu suikastlar ve ülkeleri karıştırıcı faaliyetler ile Gazze yenilgisini örtmeye ve dünyadaki halk desteklerini azaltmaya çalışıyor.

Tarihsel süreçte, halkın meydanlara indiği neredeyse hiçbir olay başarısız olmamıştır. Dünya genelinde dil, din, ırk gözetmeksizin Filistin ve özellikle Gazze'deki katliam ve soykırım halklar tarafından lanetleniyor. İsrail'e çok büyük bir kamuoyu baskısı var. Diğer taraftan iman gücüyle vuran mücahitler, Filistin ve İsrail tarihinde belki de en büyük hezimeti İsrail'e yaşatıyor. İsrail'in kuruluşundan sonraki savaşların neredeyse hiçbirinde, İsrail bu kadar büyük darbe almamış ve bu kadar çaresiz kalmamıştır. ABD ve Avrupa hiçbir zaman bu kadar büyük baskıyla karşı karşıya kalmamıştır. Bu zulmün, İsrail'in yıkılışıyla neticelenmesi kuvvetli ihtimaldir. Bakın şimdiden birbirine girdiler. Bu savaş, her ne kadar ciddi sayıda Filistinli Müslüman'ın şehit olması ile sonuçlansa da, İsrail’in yıkılmasıyla sonuçlanabilir. ABD'nin dahi insanlık vicdanında çöküşü başladı ve bir çok Avrupa ülkesi de...

Uyanık olmak lazım. Algı ve manipülasyona kanmamak lazım. İsrail ve Siyonist çeteleri, kendi ülkelerinde ve başka ülkelerdeki işbirlikçi kuklalarıyla birlikte en büyük gücüyle saldırıyorlar. Sosyal, psikolojik harplere medya üzerinden devam ediliyor. Medya savaşları ile psikolojiler yönetilmeye çalışılıyor. Sakın kanmayın.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri