Santa Maria Kilisesi saldırısında Kayseri detayı ortaya çıktı

Bir kişinin hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi olayında örgüt üyelerinin olaydan önce Kayseri’de toplantı yaptığı ortaya çıktı.

KAYSERİ (1HA) – Bir kişinin hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi olayında örgüt üyelerinin olaydan önce Kayseri’de toplantı yaptığı ortaya çıktı. 

 

İstanbul Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'nde pazar ayini sırasında 28 Ocak tarihinde silahlı saldırı gerçekleştirilmişti. Olay anında ayine katılan kişiler arasında Tuncer Murat Cihan 2 kişi tarafından saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti. Olay sonrası geniş kapsamlı soruşturma başlatılmış ve soruşturma kapsamında gözaltına alınan 34 zanlıdan 25'i hakkında ise tutuklama kararı verilmişti.

 

‘SALDIRI ÖNCESİ KAYSERİ’DE TOPLANTI!’

 

Ekipler tarafından sürdürülen çalışma doğrultusunda yapılan saldırı öncesi şebekenin Kayseri’de bir otelde toplantı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Saldırıyı gerçekleştiren kişilerin 5 Ocak'ta 2 araçla gittikleri Kayseri'de önce bir evde, daha sonra ise 7 Ocak'ta bir otelde örgütsel toplantı gerçekleştirdikleri belirlendi. 

Öte yandan olayla ilgili çalışmalar ise devam ediyor.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler