
Kayseri'de Düzenlenen “Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı” Başladı
Kayseri Valiliği ve Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) iş birliğiyle, 11 Nisan 2025 tarihinde önemli bir gazetecilik organizasyonu gerçekleştiriliyor.
Kayseri Valiliği ve Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) iş birliğiyle, 11 Nisan 2025 tarihinde önemli bir gazetecilik organizasyonu gerçekleştiriliyor.
Kayseri Valiliği ve Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) iş birliğiyle, 11 Nisan 2025 tarihinde saat 14:00 da başlayan çalıştay ile çok önemli bir gazetecilik organizasyonu gerçekleştirilmektedir.
Bu organizasyon 11-13 Nisan 2025 tarihleri arasında Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Nurcan- Süleyman Çetinsaya Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.
Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı başlığı ile düzenlenen bu etkinlik, ulusal ve yerel medyada görev yapmakta olan bir çok gazeteci, haberci ve medya çalışanını biraraya getirmektedir. Katılımcılar, Yeni nesil medya başlığında dijital medyanın yükselen trendlerini, internet gazeteciliğinin geleceğini, geleneksel gazetecilik ve sektördeki yenilikleri tartışacak.
Etik değerler, gelenekselden dijitale geçiş, medya ve manipülasyon, sosyal medya ihbar hatları ve tv haberciliği, magazin, ajans ve tv haberciliği, Gazetecilikte Yeni Dönem: Dijitalleşme ve Gelecek Perspektifi gibi hususların ele alınacağı Çalıştay kapsamında, medya profesyonelleriyle birlikte interaktif oturumlar düzenlenerek sektördeki güncel gelişmeler ele alınacaktır.
Henüz Yorum yok