Sağlıkçılar Artık Ücretsiz Binemeyecek!

Korona virüs nedeniyle 22 Mart’tan itibaren Cumhurbaşkanı Kararı ile sağlık çalışanları, belediyeler ve bağlı kuruluşlarınca yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanmaya başlamıştı.

Bu kapsamda Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ulaşım A.Ş bünyesindeki toplu taşıma araçlarından sağlık personelleri uzun zamandır ücretsiz faydalanıyordu. 1 Haziran’dan itibaren korona virüs ile mücadelede Normalleşme Sürecine girilen ülkemizde, Ulaşım A.Ş de flaş bir karar aldı.Haber merkezimize gelen  bilgiye göre; Sağlık Çalışanlarının ücretsiz kullandıkları toplu taşıma araçları, 1 Temmuz Çarşamba gününden itibaren ücretli olacak.

Ulaşım A.Ş yönetiminin, bu konuyla ilgili şoförlere, 1 Temmuz’dan itibaren yolculuk yapacak olan sağlık çalışanlarının ücretli kartlarını kullanmaları yönünde talimat verdiği öğrenildi.

Diğer Haberler

1 Yorum

MISTAFA  ERDOĞA

MISTAFA ERDOĞA

01 Temmuz 2020
ŞUNU BİLMENIZ GEREKİR HASTANEDE CALIŞAN 4 D Lİ PERSONEL HASTANENİN YÜKÜNÜ ONLAR ÇEKİYOR TEMIZLİTEN TUTUN VERİ GÜVENLİK DAHA Bİ ÇOK BÖLÜMDE ÇALIŞAN İNSALAR LÜTFEN DESTEK OLUN KÖSTEK OLMAYIN ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPMAYIN

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler