Konya Ereğli'de "Kudüs'ü Savunmak & Anadolu'yu Savunmaktır..." Konferansı Gerçekleştirildi.

Cihannüma Derneğinin Türkiye geneli gerçekleştirdiği “Yol O’nun Konferansları” kapsamında “ Kudüs'ü Savunmak & Anadolu'yu Savunmaktır...“ program bu seferde Ereğli’de gerçekleştirildi.

Cihannüma Derneğinin Türkiye geneli gerçekleştirdiği “Yol O’nun Konferansları” kapsamında “ Kudüs'ü Savunmak & Anadolu'yu Savunmaktır...“ program bu seferde Ereğli’de gerçekleştirildi.

Beytülmakdis Derneği Başkanı ve Cihannüma Derneği YİK Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Av. Fevzi Konaç, Kudüs ile Anadolu'nun bağını ve Kudüslülerin Anadoluya bakışını, Kudüsün müslümanlar ve Anadolu için ne anlama geldiğini akıcı bir sunumla anlattı.

Ereğli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda; Cihannüma Ereğli temsilcisi İradet Genç’in açılış konuşmasını yaptığı programa sivil toplum örgütleri, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler.  

Duygusal anlarında yaşandığı "Kudüs'ü Savunmak Anadolu'yu Savunmaktır!" programında dinleyiciler zaman zaman göz yaşlarına hakim olamadılar.

Konya Ereğli Cihannüma Temsilcisi İradet Genç’in Av. Fevzi Konaç’a teşekkür plaketi sunumuyla program sona erdi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler