AHMET AVANLIER

Sakın Unutmayın ! Hatırlatmakta Fayda Var (!)

SAKIN UNUTMAYIN ! HATIRLATMAKTA FAYDA VAR (!)

Saadet Partisine gönül vermiş, alnı secdeli, muhafazakar, Allah’a ve ahiret gününe inanan, İslâmın değerlerini üstün bilen ve o değerler için neredeyse bir ömür emek vermiş kıymetli kardeşim ;

Sandığa gittiğinde Cumhurbaşkanı seçimi için oyunu; oy pusulasında davasını sürdürdüğün partini defalarca kapatmış, Allah rahmet eylesin Erbakan Hocamıza türlü hakaretleri reva görmüş, senin tüm inandığın değerlerine alenen düşman olan partinin siyasi lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceksin sakın o anda vicdan yapıp yanlış yapma (!)

Milletvekili seçimi için ise, seçmen kağıdında sakın logonu arama. Zira bulamayacaksın. Milletvekili seçim pusulasında da tüm siyasi tarihi boyunca İslâm’a karşı mücadele etmiş, senin onurun olarak bildiğin ve inandığın tüm değerlerine karşı ve o değerlerini kaldırmak için söz vermiş olan chp logosunun altına basacaksın, aman karıştırayım deme (!)

Meclise girmesini arzu ettiğin Saadet Partili milletvekili adayın, aday gösterildiği o sıradan milletvekili olur mu olmaz mı bilemeyiz ama karınca misali chp’ye oy taşıyacaksın aman sandığa gitmemezlik etme (!)

Aman kardeşim, vereceğin oy ile (az çok farketmez) yerel yönetimlerde özerklik adı altında güneydoğu bölgemizdeki bazı illerimizden başlamak üzere bölünmeye katkısı olacak (!)...  sakın geri adım atma,  Erdoğan’a olan kînine ve vereceğin derse odaklan ve aklına “ya bu yaptıklarım benim ilkelerime ters değil mi ?” diye düşünceler getirme.

Verdiğin oydan mesûl olduğunu unutma, beraber yol yürüdüklerinin sana olan muhabbetini, onların mukaddes değerlerine olan senin bu kıymetli hizmetini, olur da bu seçimden zaferle çıkılırsa kapatılan uçak fabrikalarına, kapatılması vadedilen İslami STK’lara, kimbilir kapatılacak İmam Hatiplere olan katkınızı ve gayretinizi bu aziz millet asla unutmayacak

Sakın unutmayın diye hatırlatmayı bir görev bildim.

Rabbim, cümlemizi sıratı müstakim üzere eylesin.

Allah emanetsiniz
Sağlıcakla kalın/ 14.04.2023
Ahmet AVANLIER

4 Yorum

Erkan

Erkan

15 Nisan 2023
Allah razı olsun abim bu kadar net kısa ve etkili anlatılabilirdi. Ve sadece saadetli seçmene değil tüm muhafazakâr seçmene de gitsin bu yazı.

murat çakır

murat çakır

15 Nisan 2023
imzamı altına atarım.. yüreğine kalemine sağlık

Turgut Kantekin

Turgut Kantekin

15 Nisan 2023
Rabbim bu tür tuzakları bozdu, yine bozacaktır inşaallah.

serdar

serdar

16 Nisan 2023
Şu anda hdp ye parti yardımını hdp li vekillere maaşı CHP mı veriyor? Hayır vatanseverim diyen ve Erbakan a karşı milli görüş gömleğini çıkardık diyenler veriyor. Bunu da hatırla kardeşim.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri