Kayseri'nin İncesu Ilçesinde Pitbull Dehşeti!!! 6 Yaşındaki Çocuğa Parkta Saldırdı.

Kayseri İncesu'da ailesi ile birlikte parka oyun oynamaya gelen 6 yaşındaki kız çocuğuna, pitbull cinsi köpek saldırdı. Vatandaşlar çocuğu, köpeğe sopalarla vurarak kurtarabildi. 
 
Olay, 20 Agustos  Perşembe günü saat 21.00 sıralarında, İncesu'da bulunan çocuk parkında yaşandı. 6 yaşındaki ismi ögrenilemeyen kız çocuğu  ailesi ile birlikte parka oyun oynamaya geldi. Bu sırada sahipsiz Pitbull Cinsi köpek çocukların oyun oynadığı parka girerek  parkta oyun oynayan 6 yaşındaki kız cocuguna saldırdı. Çocuğun yardım çığlıklarına etrafta bulunan vatandaşlar koştu.
 
ÇOCUĞU KÖPEĞE SOPALARLA VURARAK KURTARDILAR
 
Çevredekiler çocuğu bir türlü bırakmayan köpeğe sopalarla vurarak kurtardı. Kolluk kuvvetleri ve Incesu Belediyesi tarafından sahipsiz saldırgan ķöpek   kısa sürede uyuşturucu iğne yapılarak yakalandı. 
 
Görgü tanığı ve olaya ilk müdahale eden Mustafa Af olayı şöyle anlattı “ 6 9 yaslarinda kız çocuğuna köpeğin saldırdığını gördüğüm de koşarak hemen müdahale ettim ve köpeği etkisiz hale getirdik. Bana bile saldırdı. Ben belki biraz daha geç kalsam köpek kızı parçalayabilirdi. Şanslıydım orda olduğum için çocuk çok korkmuştu ve annesi hemen çocuğu alarak uzaklaştı. Bende mahallemizdeki Zeki KAHRAMAN abiyle köpeği direğe bağladık ve ekiplere haber verdik köpeği uyuşturucu iğne sıkıp götürdüler. Kimse köpeğini bu şekilde sokağa bırakmasın lütfen ,birisini ısırıp yaralaya bilir .Bu  konuda lütfen duyarlı olalım ”dedi.

Diğer Haberler

1 Yorum

Adanalı

Adanalı

20 Ağustos 2020
Be kardeşim bakacaksanız ve bunu becerebilecekseniz alın şu hayvanları. Millet sizin kölenizmi, kulunuzmu, malınızmı bee... Zararı millete niye çıkıyor sizin egolarinizin ve hadsizliklerinizin, umarsızlıklarınızın. Böyle da...ları adam öldürmeye tam teşebbüsden yargılayıp idam hükmü vereceksin ki yıllarca yatsın sürünsün. Yasa koyucu ve uygulayıcılara bir vatandaş olarak sesleniyorum. "Bu hayvanları izinsiz alıp tedbirsiz, izinsiz sokağa çıkaranlar vedahi hepten sokağa salan magandalar, Onlar İnsan ise (??!!) eğer. O hayvanların mağdurları, o can verenler, o yaralananlar, o yavru insan değilmi sizce?" Lütfen adalet.. Canın yandı yüreğim sızladı..

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler