
Kayseri'de Sahte Tişört Operasyonu: 320 Bin TL Değerinde Ürün Ele Geçirildi
Kayseri’de jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, kargo yoluyla sahte lisanslı tişört ticareti yaptığı tespit edilen bir şahsa ait gönderide piyasa değeri yaklaşık 320 bin TL olan ürünler ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Yahyalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, L.Ç. isimli şahsın sahte tişört ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda, şahsın Yahyalı ilçesi Seydili Mahallesi’nde bulunan bir kargo şubesi aracılığıyla gönderim yaptığı belirlendi.
Kargo gönderisinde yapılan aramada, Lacoste ve Gant markalarına ait, toplam piyasa değeri yaklaşık 320 bin TL olan 320 adet sahte lisanslı tişört ele geçirildi.
Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde tahkikat başlatılırken, şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.
Henüz Yorum yok