Karşılaşmalar Bir Hafta Ertelendi

Spor Toto 1'inci Lig, 2'inci Lig 3'üncü Lig Bölgesel Amatör Lig, Kadın Lig ve Gelişim Lig müsabakaları bir hafta kaydırıldı.

Beklenen elverişsiz hava koşulları nedeniyle ülke genelinde Spor Toto 1'inci Lig, 2'inci Lig 3'üncü Lig Bölgesel Amatör Lig, Kadın Lig ve Gelişim Lig müsabakaları bir hafta kaydırıldı.
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ülke genelinde beklenen elverişsiz hava koşulları sebebiyle bütün liglerde müsabakalar ertelendi. Karşılaşmalar 1 hafta kaydırıldı. 
Türkiye Futbol federasyonu tarafından yapılan açıklamada, "Hafta sonu tüm yurtta beklenen elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanması muhtemel sorunlar da dikkate alınarak, 11 – 14 Mart tarihleri arasında oynanacak olan Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakaları 1 hafta kaydırılarak 18 – 21 Mart tarihleri arasında oynanacak.  Bu liglerin kalan haftalarına ilişkin programlar ise daha sonra ilan edilecek. Ayrıca Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi, Kadınlar 2. Lig ve BAL müsabakaları da bir hafta kaydırıldı" açıklamasında bulunuldu. 
İlimizde hafta sonu oynanacak olan Talasgücü Belediye - Kayseri EMAR Grup FK ve Develispor ile Yahyalıspor Bölgesel Amatör Lig müsabakaları ile Yukatel Kayserispor - İttifak Holding Konyaspor U19 Gelişim Ligi müsabakası ertelendi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler