Yunus Tarla: “Şehrimiz fuarı sahiplendi”

Tarlasan Plastik ve Altınaks Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla: “Şehrimiz fuarı sahiplendi”

KAYSERİ (1HA) – İkinci Anadolu Mobilya Fuarı (ANAMOB) Organize Sanayi Bölgesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlıyor. ANAMOB’da standı açılan Altınaks Mobilya da fuarda yerini aldı. Tarlasan Plastik ve Altınaks Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla, “Kayseri’de ülkenin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacak birçok gurur verici şey oluyor. Şehrimiz fuarı sahiplendi, Türkiye’ye bu tür yatırımlarda bulunduğumuz için biz de gurur içerisindeyiz” dedi.

Nobel Expo tarafından mobilyanın merkezi Kayseri’de düzenlenen ikinci Anadolu Mobilya Fuarı (ANAMOB) Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde 4 ve 8 Ekim tarihlerinde 5 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak. Tarlasan Plastik ve Altınaks Mobilya da fuarda yerini aldı ve ziyaretçilerini ağırlıyor. 

‘FİRMAMIZ DÜNYANIN HER YERİNE ÜRÜNLERİNİ PAZARLIYOR’

Firmalarının dünyanın her yerine ürün pazarladığını belirten Tarlasan Plastik ve Altınaks Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla, “Anadolu Mobilya Fuarı’nın Kayseri’de ikincisi düzenleniyor. Kayseri’de ülkenin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacak birçok gurur verici şey oluyor. Kayseri’de yabancı ziyaretçiler geliyor. Kayseri’de otellerin dolu olması sebebiyle ziyaretçiler Nevşehir’deki otellere yönelmeye başladılar. Gerçekten de şehrimizde oteller, restoranlar dolu dolu. Bizim firmamız ve fuara katılan bütün markalar, dünyanın her yerine ürünlerini pazarlıyorlar. Fuar sayesinde birçok insanla tanışıyoruz, ürün numunesi veriyoruz, bağlantılar kuruyoruz ve bu ürünlerin hepsini satıyoruz bunlar Kayseri için gurur verici olaylar. Şehrimiz fuarı sahiplendi, Türkiye’ye bu tür yatırımlarda bulunduğumuz için biz de gurur içerisindeyiz” diye konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler