Yeşilhisar'da Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Yeşilhisar İlçesinde, 2 program ile Kudüs Yürekli gençler ile buluştu.

Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Yeşilhisar İlçesinde, 2 program ile Kudüs Yürekli gençler ile buluştu.
 
İlk program Yeşilhisar Anadolu İmam Hatib Lisesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet BOZDAĞ'ın katılımı ile Liseli gençlerimize "Kudüs Bizim Neyimiz Olur" başlığı ile yapıldı.
 
Öğleden sonra Yeşilhisar Kaymek Salonunda, Yeşilhisar Kaymakamı Sayın Ahmet Ali Altıntaş'ın himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen "Selam Sana Ey Kudüs" yarışma programında dereceye giren çocuklarımızın ödül töreni programı olarak yapıldı... 
Ödül töreni, Yeşilhisar İlçe Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş, Yeşilhisar Belediye Bşk. Halit Taşyapan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Akkaş, İlçe Müftüsü Mehmet Yürek ve tüm kamu kurum müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti. 
Törende Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Avukat Fevzi Konaç Betülmakdis Derneği ve Kudüs bilincine dair yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi ve Beytülmakdis Dernegi Bşk.Yrd. Ahmet Avanlıer tarafından "Kudüs sunumu" yapıldı.
Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından da dereceye giren çocuklarımıza hediye takdim edildi...
Beytülmakdis Dernegi Başkanı Konaç, Bu müstesna program için; "başta Yeşilhisar Kaymakamımız  Sn.Ahmet Ali Altıntaş ve Belediye Başkanımız Sn. Halit TAŞYAPAN  başta olmak üzere emeği geçen tüm kamu kurum müdürlerimize teşekkürlerimizi arz ederiz,
 
bu gençliği ve heyecanını görmek bizleri de heyecanlandırdı ve geleceğe dair umutlandırdı" dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler