Yengesini baltayla öldüren 77 yaşındaki şahıs savunma yapmadı

Yengesini baltayla öldüren 77 yaşındaki şahıs savunma yapmadı

Melikgazi ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde kavga ettiği yengesini balta ile öldüren A.R.T. (77) son görülen duruşmada, “Diyeceğim bir şey yok” diyerek savunma yapmadı.
Olay, 14 Kasım 2022 tarihinde 10.25’de Melikgazi ilçesi Bahçelievler Mahallesi 9'uncu Sokak'ta meydana geldi. A.R.T., ağabeyi A.T. ile eşi F.T.’nin yaşadığı müstakil eve geldi. A.R.T. ile yengesi F.T. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma esnasında A.R.T., eline geçirdiği balta ile yengesini başından yaraladı. 
 
Olaya tanık olan ağabey A.T.’de kalp krizi geçirdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri, Topçu çiftinin hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayet şüphelisi A.R.T., polis ekiplerince gözaltına alındı. A.R.T. hakkında ‘Kasten öldürme’ suçundan hakkında dava açıldı. 77 yaşındaki tutuklu sanık için ilk duruşmada Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nden rapor talep edildi. 
Son görülen duruşmaya tutuklu sanık A.R.T., müşteki A.K. ve taraf avukatları katıldı. Sanık A.R.T. mahkemede, “Diyeceğim bir şey yok” dedi. 
Mahkeme heyeti, sanık hakkında istenilen raporun beklenmesi ve eksiklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler