Yazar Yusuf Yeşilkaya Yazılarıyla Sitemizde

Kişisel Gelişim Danışmanı ve Öykü Yazarı Yusuf Yeşilkaya Yazılarıyla Sitemizde.

 

Yusuf YEŞİLKAYA Kimdir?

 

1971 yılında Yahyalı’da doğdu. İlköğrenimini Yahyalı’da, orta öğrenimini Bingöl ve Akşehir’de tamamladı. Abant izzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu.

 

Üniversite öğrenciliği yıllarında, İhlas Haber Ajansı’nda muhabirlik yaptı. Milli Gazete, Meşale ve Yörünge Dergileri’nde makale ve haberleri yayımlandı. Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması’nda, röportaj ve güncel yazılar dalında birincilik ödülleri aldı. Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenler arasında düzenlenen anı yarışmasında birincilik ödülü aldı.

 

1999 yılında yaşanan depremlerden sonra Yahyalı’ya öğretmen olarak atanan Yusuf YEŞİLKAYA, yerel olarak yayınlanan Bizim Yahyalı gazetesinin başyazarlığını yürüttü. Yahyalı FM’de Yusuf YEŞİLKAYA ile Mısraların Dili adında bir şiir programını hazırlayıp sunmaktadır.

Kendi adını taşıyan web sitesinde ve bazı internet sitelerinde kişisel gelişim yazıları yazmaktadır.

 

Aktif spor yaşamını taekwondo yaparak sürdüren YEŞİLKAYA, aynı zamanda federasyona kayıtlı lisanslı taekwondo hakemidir.

Öğrencilik yıllarından beri kişisel gelişimle ilgilenen Yusuf YEŞİLKAYA, yurt içinde birçok seminer programına katıldı. Merkezi Amerika’da bulunan INLPTA tarafından uluslar arası geçerliliği olan NLP Practitioner (Zihinsel Dilsel Programlama Teknisyenliği) kursunu başarı ile tamamlayarak Kişisel Gelişim Danışmanı unvanını aldı.

 

Evli ve iki çocuk babası olan Yusuf YEŞİLKAYA, halen bir ilköğretim okulunda yönetici olarak görev yapmakla birlikte, öğretmen ve öğrenci guruplarına kişisel gelişim alanında seminerler vermektedir.
 

 

Yusuf Yeşilkaya'nın Akis Kitaptan yayınlanmış iki kitabı bulunmaktadır.

Yazarın Eserleri;

1. Bedel Ödemeden Asla - Yüreğinize Dokunan Öyküler

2. Yüreğin Gücü - İçinizi Isıtan Öyküler

 

Ayrıca Genç Gelişim Dergisi'nde, kişisel web sitasinde kişisel gelişimle ilgili yazılar yazmaktadır.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler