Yazar Yusuf Kaplan'dan ''Öncü Kuşak ve Medeniyet Tasavvuru Yolculuğu'' Konferansı

MTO “Öncü Kuşak ve Medeniyet Tasavvuru Yolculuğu” Sloganıyla Anadolu'da Bir Çok Konferans veren Dr. Yusuf KAPLAN 27.04.2022 Tarihinde (Yarın) Kayseri’de Konferans Verecek.

  “Öncü Kuşak ve Medeniyet Tasavvuru Yolculuğu” sloganıyla Anadolu'da bir çok şehirde konferans veren, Dr. Yusuf KAPLAN 27.04.2022 Çarşamba günü Kayseri’de Konferans Verecek.

  İslam dünyasının yaşadığı medeniyet krizini aşmak, ahlak ve ruh inşası derdiyle, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda talebeye eğitim vermek amacı ve kendi tanımıyla 'Dijital Nizamiye' olan Medeniyet Tasavvuru Okulu (MTO)  kuran Dr. Yusuf KAPLAN, bir taraftan inançlarına, milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetiştirmek için dersler verirken, diğer taraftan da toplumun bilinçlenmesi adına konferanslar vermek için Anadolu’yu karış karış gezmektedir. Bu kapsamda yazar ve düşünür Dr.Yusuf KAPLAN 27.04.2022 Çarşamba günü Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda saat 21:30 da “Öncü Kuşak ve Medeniyet Tasavvuru Yolculuğu” konulu konferans vermek üzere Kayseri’ye gelecektir. Konferans halka açık olup Kayseri halkı davetlidir.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler