Yaşlı kadının kedileri için mama talebi yerine getirildi

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi, evinin bahçesinde beslediği kedileri için mama desteği isteyen yaşlı kadının talebini yerine getirdi.Melikgazi ilçesi Turan Mahallesi’nde yaşayan 74 yaşındaki Pembe Umaç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden evinin bahçesinde beslediği kediler için mama talebinde bulundu.

KAYSERİ, (DHA)-  KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi, evinin bahçesinde beslediği kedileri için mama desteği isteyen yaşlı kadının talebini yerine getirdi.Melikgazi ilçesi Turan Mahallesi’nde yaşayan 74 yaşındaki Pembe Umaç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden evinin bahçesinde beslediği kediler için mama talebinde bulundu.

Belediye ekipleri, Umaç’ı evinde ziyaret ederek, mama desteği sundu. Pembe Umaç, kedi maması talep ettiğini ve mamanın ekipler tarafından getirildiğini belirterek, "Yavru kedilerim açtı, çok ikrama geçti. Allah razı olsun, işi gücü rast gelsin. Memduh Büyükkılıç, her zaman başkanımız, kalbi büyük. Şu kedilerimizi doyurdunuz ya Allah işinizi gücünüzü rast getirsin. Kardeşlerim bir gün sürmeden anında getirdiler, verdikleri sözü yerine getirdiler. Sabah uyandığımda bu kedilere ne yedireyim diyordum” ifadelerini kullandı. (DHA)FOTOĞRAFLI

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler