Vekil Mahmut Arıkan: “Hızlı tren projesi, yılan hikâyesine döndü”

Saadet Partisi Melikgazi Aralık Ayı İlçe Divan Toplantısı’nda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, “Hızlı tren projesi, yılan hikayesine döndü.

Saadet Partisi Melikgazi Aralık Ayı İlçe Divan Toplantısı’nda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, “Hızlı tren projesi, yılan hikayesine döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerden önce Kayseri’ye geldi ve ‘2025 yılında Kayseri’ye hızlı treni yapacağız, söz veriyoruz’ dendi. Bakanımıza sorduğumuzda ise ‘2028’de yapacağız’ denildi. Aşkın bey ile birebir bakanımıza otoban projesini de sorduk. ‘Otobana ulaşmak için 160 Kilometre Kırşehir’e yol gidiyoruz. Bütün şehirler önemlidir ama bir buçuk milyon nüfuslu Kayseri, otoban için 150 bin nüfuslu Kırşehir’e gidiyor’ dedik. Bununla alakalı otobanın durumunu sorduğumuzda ise ‘Kayseri’ye otoban yapılması durumumuz yok’ denildi. Sebebini sorduğumuzda ise bütçenin olmadığı söylendi” dedi. 

Saadet Partisi Melikgazi Aralık Ayı İlçe Divan Toplantısı yapıldı. Toplantıda, Kayseri’ye yapılması planlanan hızlı tren projesi hakkında konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, “Hızlı tren projesi, yılan hikayesine döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerden önce Kayseri’ye geldi ve ‘2025 yılında Kayseri’ye hızlı treni yapacağız, söz veriyoruz’ dendi. Bakanımıza sorduğumuzda ise ‘2028’de yapacağız’ denildi. 6 ay önce 2025’te yapılma sözü verildi bizzat Cumhurbaşkanı tarafından, Aşkın bey ile birebir bakanımıza otoban projesini de sorduk. ‘Otobana ulaşmak için 160 Kilometre Kırşehir’e yol gidiyoruz. Bütün şehirler önemlidir ama bir buçuk milyon nüfuslu Kayseri, otoban için 150 bin nüfuslu Kırşehir’e gidiyor’ dedik. Bununla alakalı otobanın durumunu sorduğumuzda ise ‘Kayseri’ye otoban yapılması durumumuz yok’ denildi. Sebebini sorduğumuzda ise bütçenin olmadığı söylendi” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler