Vali Çiçek Ağırnas’ta düzenlenen Mimar Sinan’ı anma etkinliğinde çocuklarla bir araya geldi

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğince, Ağırnas Köyü’nün Gürpınar İlköğretim Okulu’nda ‘Sinan Zamanı’ temasıyla düzenlenen Mimar Sinan'ı anma etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Çiçek Ağırnas’ta düzenlenen Mimar Sinan’ı anma etkinliğinde çocuklarla bir araya geldi
KAYSERİ (1HA)- Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğince, Ağırnas Köyü’nün Gürpınar İlköğretim Okulu’nda  ‘Sinan Zamanı’ temasıyla düzenlenen  Mimar Sinan'ı anma etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi. 
Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yarın Ağırnas Köyü’nde ‘Kayseri’de Sinan Zamanı’ temasıyla Mimar Sinan’ı anma etkinliği düzenlendi. Programa Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Ressam Mahir Güven ve Sanatçı Günseli Kato, öğretmen, öğrenciler ve veliler katılım sağladı.
Etkinlik kapsamında düzenlenen “Haydi Çocuklar Resim Yapalım” projesine katılan Vali Gökmen Çiçek çocuklarla bir araya gelerek resim yaptı. Vali Çiçek burada öğretmen ve veliler ile sohbet etti.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler