Uzunluoğlu, 'Olumlu yansımalar bizi mutlu ediyor'

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti,.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti, yol boyunca karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti. Başkan Uzunluoğlu, "Yaptığımız çalışmaların sonuçlarını vatandaşlarımızla birlikte değerlendirmeye çalışıyoruz. Hemşerilerimiz ile bir araya geldiğimiz zaman yapılan yatırımların olumlu yansıması bizleri de mutlu ediyor" dedi.
Pınarbaşı’na yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirip başkan Menduh Uzunluoğlu’na teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar, "sayın başkanımız Menduh Uzunluoğlu ilçemize bir hareketlilik getirdi. Hemen her yerde bir hizmet bir çalışma var. Bu çalışmalarda bizi mutlu ediyor. Başkanımız ayrıca ilçemizde dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı da unutmuyor. Onların her türlü derdine derman oluyor. Biz esnaflar olarak başkanımızı vatandaşa verdiği destek ve ilgisinden ötürü kutluyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun diye konuştular.
Başkan Menduh Uzunluoğlu’da Pınarbaşına yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Zaman zaman yaptığımız çalışmaların sonuçlarını vatandaşlarımız ile bir araya gelerek değerlendirmeye çalışıyoruz diyen başkan Uzunluoğlu,” Hemşerilerimiz ile bir araya geldiğimiz zaman yapılan yatırımların olumlu yansıması bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Daha önceden de belirttiğimiz gibi Pınarbaşı’mızı mazisine layık istikbale hazırlıyoruz. Biz hemşerilerimizle bir olursak, birlik olursak ilçemiz için yaptığımız hizmetleri artırarak devam ettirebiliriz”

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler