UMKE Temel Eğitimi Başladı

UMKE Temel Eğitiminin 1. etabı, Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Serhat Koyuncu, Op. Dr. Cengiz Çavumirza, Dr. Figen Gürbeden ...

KAYSERİ,(BGC)-UMKE Temel Eğitiminin 1. etabı, Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Serhat Koyuncu, Op. Dr. Cengiz Çavumirza, Dr. Figen Gürbeden ve 48 UMKE gönüllüsünün katıldığı açılış programı ile başladı.  
 
Eğitimin açılış konuşmasını yapan Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Serhat Koyuncu; “Değerli kursiyerler ve eğitmen arkadaşlarım 27 Eylül - 01 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan UMKE temel eğitimine hoşgeldiniz. Beş gün boyunca burada eğitmen arkadaşlarım sizlere teorik dersleri anlatacaklar ve sonrasında belirleyeceğimiz ileriki bir tarihte kamp ve tatbikatımız olacaktır, bu eğitimler bittikten sonra sizlerde UMKE gönüllüleri olarak sisteme dahil olup,  gücümüze güç katacağınıza eminim. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
İlk etabı, 27 Eylül – 1 Ekim tarihlerin arasında teorik olarak gerçekleşecek UMKE Temel Eğiminin ileri bir tarihte gerçekleşecek 2. etabı ise 3 gün, 2 gece sürecek kampı ve tatbikatından oluşmaktadır.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler