Türkiye Genelinde 22 Şubesi Var

Tüketiciler Birliği Genel Merkez Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Tüketiciler Birliği Genel Merkez Olağan Genel Kurulu Yapıldı,
Yapılan genel kurula İstanbul, Sakarya, Kahramanmaraş, Adıyaman, Kahta, Bayburt, Konya ve Kayseri Şube Başkanları hazır bulundu. Mevcut başkan Mahmut Şahin oy birliği ile yeniden Tüketiciler Birliği Genel Başkanı seçildi.
Türkiyenin en güçlü STK'larından biri olan Tüketiciler Birliği 1997 yılında kuruldu.
Ülke genelinde 22 ilde şubesi olan Tüketiciler Birliği gün geçtikçe genişleyen yapısıyla etkisini tüketicilerden yana hissettirmekte. Yeniden göreve seçilen Genel Başkan Şahin "Normal vatandaştan Cumhurbaşkanına kadar tüm bireylerin tüketici olduğu gerçeğiyle Tüketiciler Birliği olarak tüm vatandaşların haklarını savunuyoruz.
Hukuk biriminde görev alan avukat arkadaşlarımız enerji sektöründen eğitime, sağlıktan iletişime, finans kurumlarından gıdaya tüm alanlarda çıkan yasaları detaylı bir şekilde inceleyip ilgili kurumları harekete geçirmek üzere işlem başlatıyor.
Bu vesileyle yönetim kurulu üyelerimizden şubelerimize kadar tüm kadromuzla hak ve haklının yanında duruşumuzu sürdürmekte kararlılığımızı her alanda gösterdik ve böylede devam edeceğiz." dedi.
 
Genel Kurula katılan Şube başkanları  ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tarihi Kayseri Kalesi, Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi, gezisi yapıldı. Bir sonraki Tüketiciler Birliği Şubeler toplantısı ise Mayıs ayında Kahramanmaraş'ta yapılmasına karar verildi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler