Türk Siyasetinin Erbakan Hoca'sı Dualarla Anıldı

Cihannüma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği İstanbul il Başkanlığı ve Genel Merkezinin organizasyonunda “Bugün Günlerden Erbakan” konulu etkinlik düzenlendi.

Cihannüma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği İstanbul il Başkanlığı ve Genel Merkezinin organizasyonunda “Bugün Günlerden Erbakan” konulu etkinlik düzenlendi. İstanbul’da Merkez Edendi Camiinde sabah namazı ile başlayan program Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kabri başında Kuran-ı Kerim tilavetleri ve dualar ile devam etti. Aynı kabristanda meftun Osman Yumakoğulları, Lütfi Kibiroğlu ve diğer öncüler içinde dualar edildi. 
Aynı zaman da program dijitalde tüm teşkilat mensuplarınca paylaşılarak Türkiye’nin ve dünyanın dört bir tarafından yüzlerce kişi tarafından takip edildi.
Kabir başındaki program sonrasında teşkilat mensupları dijitalde programı devam ettirerek; Kuran-ı Kerim ve Mevlidi Şerifler okuyup dualar ettiler.
Sonrasında “Erbakan’ı Anlamak” adlı konferans dinleyen Erbakan sevdalıları Milli görüş neferleri,  “çocukların Gözüyle Erbakan” başlığı altında değerlerimizi geleceğe aktarma hususunda öncü olacak bir etkinlikle çocuklarımızdan Erbakan Hoca'yı dinleyip Miraç Kandili kutlamaları ile programın sabah ki kısmını tamamlamış oldular. 
Programın akşamki kısmında “ Şiirlerle Erbakan”, “Ümmet Gözünden Erbakan” ve “Yeni bir Dünya; Erbakan” başlıklarında etkinliklerle devam edecek.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler