TDP Kayseri teşkilatı, topluca AK Parti’ye katıldı

Türkiye Değişim Partisi Kayseri İl Başkanı Osman Şahan ve yönetim kurulu üyeleri, seçime günler kala

KAYSERİ (1HA)  -  Türkiye Değişim Partisi Kayseri İl Başkanı Osman Şahan ve yönetim kurulu üyeleri, seçime günler kala AK Parti saflarına katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yaptığı paylaşımda TDP yöneticilerinin AK Parti’ye geçtiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimine 3 gün kala siyasi hareketlilik devam ediyor. Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanlığını yaptığı Türkiye Değişim Partisi’nde ise seçim öncesi AK Parti’ye geçiş gerçekleşti. Kayseri Kurucu İl Başkanı Osman Şahan ile birlikte il başkan yardımcısı ve il yönetim kurulu üyesi 13 partili, AK Parti’ye katıldı.  

Haberi AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki duyurdu. Özhaseki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Türkiye Değişim Partisi Kayseri Kurucu İl Başkanı Osman Şahan ile birlikte 13 il başkan yardımcısı ve il yönetim kurulu üyesi, AK Parti ailemize katıldılar. AK Parti Kayseri İl Başkanımız Fatih Üzüm ile birlikte yeni yol arkadaşlarımıza rozetlerini taktık. Hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi. 

Bilindiği üzere Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de, CHP listesinden Erzincan Milletvekili Adayı olmuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler