Sürpriz değil ! Akaryakıta Zam Kapıda

Bu sefer sadece tek bir yakıta değil benzin, motorin LPG hepsine birden aynı anda ve aynı oranda zam gelmesi bekleniyor.

Yeni yılla birlikte akaryakıtta tabela bir kez daha değişecek. Gelen zamlarla birlikte akaryakıt fiyatları araç sahiplerini yine üzecek. Bu sefer sadece tek bir yakıta değil benzin, motorin LPG hepsine birden aynı anda ve aynı oranda zam gelmesi bekleniyor. 


Daha önce dolar kuru ve brent petrol fiyatlarındaki değişkenlikler nedeniyle her seferinde sadece bir akaryakıt için uygulanan fiyat artışı bu sefer de ÖTV zammından dolayı artacak ve tüm akaryakıtlar etkilenecek.

 

Benzine Zam Geldi mi? Motorine Zam Geldi mi? LGP’ye Zam Geldi mi?


Akaryakıt fiyatlarına Temmuz ayında gelen ÖTV zammının yeni yılda da gelmesi bekleniyor. Akaryakıt zammı hepsine birden gelecek. En çok merak edilen konu ise akaryakıt fiyatlarına ne kadar zam gelecek? Hangi yakıtlar zamdan etkilenecek? Akaryakıt zammı ne zamandan itibaren pompalara yansıyacak sorularının cevapları merak ediliyor.

Yeni yılda akaryakıt fiyatlarında ÖTV zammı duyuruldu. Benzin, motorin ve otogaz zamdan etkilenecek.

Dolar kuru ve brent petrol varil fiyatından etkilenen akaryakıt fiyatları bu kez farklı bir nedenden ötürü zamlanacak. Milyonlarca araç sürücüsünü etkileyecek zamların haberi gelmeye başladı. 

Benzine Zam Ne Zaman Gelecek?

Dolar kuru ve brent petrol varil fiyatlarındaki değişimlere göre güncellenen akaryakıt fiyatları bu kez ÖTV'ye göre değişim gösterecek. Son olarak Temmuz ayında güncellenen ÖTV zammıyla birlikte 5 TL kadar zamlanan benzin, motorin ve otogaz fiyatlarına yeni yılda bir zam daha bekleniyor.

Benzin, motorin ve otogaza 3 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 3 TL tutarında ÖTV zammı yapılacağı belirtiliyor.

Kaynak. muhabir.com.tr

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler