SP İl Başkanı Ürkündaş, “Güçlü teşkilat ve güçlü adaylarla halkımızın karşısına çıkıyoruz”

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı olarak göreve gelen Nuri Ürkündaş, “Şu andaki iktidar partisi ve iktidardaki belediyeler her türlü gücü kullanıyorlar ama biz Saadet Partisi olarak kendi imkanlarımızla bu maratona katılıyoruz. Teşkilatlarımız güçlü. Yılların teşkilatları ve güçlü bir teşkilatımız var dolayısıyla da güçlü adaylarımızla halkımızın önüne çıkıyoruz” dedi.
 
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Nuri Ürkündaş, göreve gelmesinin ardından 1HA mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Güçlü adaylarla seçime gireceklerini ifade eden Ürkündaş, “Saadet Partisi'ne layık olmaya çalışacağız. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Zorlu bir seçim süreci önümüzde ve orantısız bir güçle mücadele ediyoruz. Şu andaki iktidar partisi ve iktidardaki belediyeler her türlü gücü kullanıyorlar ama biz Saadet Partisi olarak kendi imkanlarımızla bu maratona katılıyoruz. 
Teşkilatlarımız güçlü. Yılların teşkilatlar ve güçlü bir teşkilatımız var dolayısıyla da güçlü adaylarımızla halkımızın önüne çıkıyoruz. Saadet Partisi olarak inşallah başarı elde edeceğiz. ‘Haydi bismillah’ dedik sloganımız olarak. sahalara indik. Saadet Partisi olarak halkımıza elimizden geldiği kadar hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler