Sosyal Belediyecilikte Talas Farkı

Bayram boyunca Talas'ın cadde ve sokaklarını gezerek vatandaşlarla buluşan otobüs, her yaştan vatandaştan yine büyük ilgi gördü.

KAYSERİ (İHA) - Ramazan gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen Talas Belediyesi gezi otobüsü, bayramda da Talaslılara eğlenceli anlar yaşattı.


Sanatçı Muzaffer Elitaş’ın seslendirdiği birbirinden güzel nostaljik şarkıların yanı sıra çizgi film karakterlerinin şenlendirdiği etkinlik, Talaslıların bayramına renk kattı. Bayram boyunca Talas'ın cadde ve sokaklarını gezerek vatandaşlarla buluşan otobüs, her yaştan vatandaştan yine büyük ilgi gördü.


Otobüsü gören büyük-küçük herkes evlerinin balkonlarından el sallayarak veya müziğe alkışlarla eşlik ederek eğlenceye ortak oldu.

Diğer Haberler

2 Yorum

AHMET KIRANATLI

AHMET KIRANATLI

26 Mayıs 2020
Bizlere bu Ramazan günlerinde ve bayramlara Sevincimizi yaşatan belediyemize Çok teşekkür ederiz

Bç

26 Mayıs 2020
Yollar,parklar,kaldırımlar ne halde kimin uğrunda her taraf rezalet.. Söz verdiniz dilekçe verin halledelim dediniz bir senedir bekliyoruz ne zamana kadar bekliyelim.. Kendi arsamızdan aldınız yaparım dediniz .. Sosyal Belediyesin ya .. Cuma günleri Cuma Namazı için Camiler için yer tahsis etde çadır kur millet namazını kılsın Mesala Çay bağlarının oraya Ramazan sokağı adı altında israfın haramın kol gezdiği israf sokakları yaptığınız yere güzel hizmet yaparak insanların cuma namazını kılması için yer yaparsanız güzel hizmet olur.. Hadi görelim bakalım ..

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler