Son Bir Haftada Toplamda 339 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 225 Kişi Yakalandı

KAYSERİ (1HA)- Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda 339 yıl 3 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 225 kişi yakalandı. 65 bin lira değerindeki hırsızlık eşyaları ise sahiplerine teslim edildi.
 
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bir haftalık (13-19 Mayıs) faaliyet raporunu yayınladı. Son bir haftada ekiplerce yürütülen çalışmalarda; 11 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet pompalı tüfek, 16 adet kurusıkı tabanca, 20 adet kapsam dışı bıçak ve 94 adet fişek ele geçirildi. 21 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlatan polis ekipleri bu olaylara ilişkin 20 şüpheliyi yakalayarak adli makamlara sevk etti. Hırsızlık olayları hakkında gözaltına alınan 20 şahıs adli makamlarca tutuklandı. Çalındığı tespit edilen hırsızlık malı 65 bin lira değerindeki eşyalar eksizsiz şekilde sahiplerine teslim edildi. Ayrıca ekiplerce 2 çalıntı motosiklet, 2 plakasız ve şase numaraları silinmiş motosiklet ele geçirilerek olaya ilişkin 3 şüpheli ise yakalandı.
 
Kumar oynatıldığı tespit edilen 2 adrese de baskın düzenleyen polis ekipleri iş yeri sahibi 2 şahsa adli işlem başlatırken kumar oynadığı tespit edilen 8 kişiye ise 51 bin 400 lira idari para cezası yazdı.  Kafeste beslenmesi ve üretilmesi yasak olan 21 saka kuşu ele geçiren polis ekipleri, bu hayvanları Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğüne teslim etti. Olaya ilişkin ise 2 şahıs hakkında idari işlem yapıldı. İl genelinde ekiplerce yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 339 yıl 3 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 225 şahıs yakalanırken, 88 şahıs ise adli makamlarca tutuklandı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler