SIRA VATANDASLAR TARAFINDAN TUTULUYOR!

Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hayalim" dediği şehir hastaneleriyle sağlık alanında dev bir adım attı. Sadece 7 yılda, dünya standartlarında 5 yıldızlı otel konforundaki 24 şehir hastanesi hizmete açıldı. Ayrıca, yapımı devam eden 10 şehir hastanesinden 6'sının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete sunulması planlanıyor.

Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hayalim" dediği şehir hastaneleriyle sağlık alanında dev bir adım attı. Sadece 7 yılda, dünya standartlarında 5 yıldızlı otel konforundaki 24 şehir hastanesi hizmete açıldı. Ayrıca, yapımı devam eden 10 şehir hastanesinden 6'sının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete sunulması planlanıyor. Türkiye, bu adımla sağlık hizmetlerinde çağ atladı ve dünya genelinde örnek gösterilen bir seviyeye ulaştı.
 
Fakat ufak sorunları çözüme kavuşturmayan ilgili kurumlara atanan idareci ve yöneticiler Cumhurbaşkanının bu büyük projesine gölge düşürdü. Son zamanlarda Devlet Hastanesi ve Şehir Hastanesinden yoğun bir şekilde haber sayfamıza  gelen ihbarlar 90'lı yılları anımsattı.  Gelen görüntülerde Sabah 6.30 da başlayan sıra kuyrugu ve muayene olamadan isyan ederek evlerine dönen vatandaslar...
 
Hastane işleyişi ile  ilgili kurumun yöneticilerinin çözmesi gerektiği  ufak sorunlarıda Cumhurbaskanı çözecek ise siz yöneticilere ne gerek var  diyen  vatandaşlar sorunları sert bir dille eleştirildi.
 
SIRA VATANDASLAR TARAFINDAN TUTULUYOR
 
Cildiye bölümüne randevu sisteminden sıra alamayan vatandaslar ayaktan tedavi için sabah 6.30 da Devlet Hastanesi yolunu tuttu. 10. Blok'ta ellerindeki not defteri ile kendi kendilerine sıra numarası tutan  vatandaslar ise bu kadar da olmaz dedirtti. Saat 8.30 da yüzlerce kişiye ulaşan muayene sırasında  sadece ilk 10 kişiye kayıt verilmesi ise vatandaşı isyan ettirdi. 
 
@rterdogan
@fahrettinaltun_
@kemalmemisoglu53
@sabancopuroglu38
@fatih_uzum38
@bakiersoymhp

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler