Sendika Başkanı'ndan il Sağlık Müdürü'ne Ziyaret

Sağlık Bakanlığında yetkili sendika olan Öz Sağlık-İş Sendikası Kayseri il başkanı Emre KOCAMAN ve Sağlık Müdürlüğü...

Sendika Başkanından il Sağlık Müdürüne Ziyaret

Sağlık Bakanlığında yetkili sendika olan Öz Sağlık-İş Sendikası Kayseri İl Başkanı Emre KOCAMAN ve Sağlık Müdürlüğü iş yeri temsilcisi Mehmet ŞENBERBER, İl Sağlık Müdürü  Doç.Dr. Ali Ramazan Benli’yi makamında ziyaret ettiler.

10 Ağustos 2020 tarihinde imzalanan Sağlık Bakanlığına bağlı işyerlerinde geçerli olacak Toplu İş Sözleşmesi hükümlerinin genel değerlendirilmesinin yapıldığı ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşti.

Sendika Başkanı Emre KOCAMAN, Öz Sağlık İş Sendikası sosyal medya hesabından;  "İl Sağlık Müdürümüz Sayın Doç.Dr. Ali Ramazan Benli’yi makamında ziyaret ederek; Sağlık Bakanlığı'nın üyesi olduğu Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası  (TÜHİS) ile Öz Sağlık-İş Sendikası'nın 10 Ağustos 2020 tarihinde imzalanan Sağlık Bakanlığına bağlı işyerlerinde geçerli olacak Toplu İş Sözleşmesi hükümleri ile ilgili istişare ettik. Sorunların çözümü noktasında Toplu Sözleşmenin işçi kadrosunda bulunan mesai arkadaşlarımıza, kurumumuza ve sendikamıza hayırlı olsun dileklerini ileten Sayın Benli’ ye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. " dedi.

 

            

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler