Selam Sana Ey Kudüs Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Bulacak

Yeşilhisar Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Müftülük tarafından ortaklaşa düzenlenen Selam Sana Ey Kudüs yarışmasının ödül töreni 10 Ocak Salı Günü düzenlenecek.

Yeşilhisar Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Müftülük tarafından ortaklaşa tarafından düzenlenen Selam Sana Ey Kudüs yarışmasının ödül töreni 10 Ocak Salı Günü düzenlenecek.
 
İlköğretim 5. ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi çerçevesinde düzenlenen 'Selam Sana Ey Kudüs' konulu yarışmanın ödül töreni Yeşilhisar KAYMEK salonunda yapılacak. Ödül töreninde Beytülmakdis Derneği Başkanı Avukat Fevzi Konaç ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Avanlıer, Kudüs ile ilgili olarak katılımcılara sunum yapacak.
10 Ocak Salı günü saat: 14.00'da düzenlenecek törende İlçe Müftüsü Mehmet Yürek'in konuşmaları, sinevizyon gösterisi ve şiir dinletisinin ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler