Sektörel eğitimler büyük ilgi görüyor

Kayseri Açık Hava Reklam Derneği tarafından verilen eğitim seminerleri sürüyor.

Kayseri Açık Hava Reklam Derneği tarafından verilen eğitim seminerleri sürüyor. 
kayseri Açık Hava Reklam Derneği (KAYRED) dernek binasında makine tanıtımı ve eğitim semineri verdi. Verilen eğitim seminerine bir çok reklam imalatçısı katıldı. Kutu harf bant bükme makinaları ve metal lazer kaynak makinaları, sektör temsilcilerine tanıtılarak bilgi verildi.
KAYRED Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yunusoğlu, "Derneğimiz olarak öncelikli faaliyetlerimiz arasına sektörümüzün eğitimini aldık. Geçen yıl dijital baskı, uv baskı, Süblimasyon baskı teknikleri ile birlikte başlattığımız eğitim seminerine akademik seviyede  Orta Doğu Teknik Üniversitesinden hocalarımızın katılımıyla “kent estetiği ve tabelalar” konulu konferans ile devam ettik." dedi.
Yunusoğlu, "Şimdi ise sokaklarda her bir binanın yüzlerinde gördüğümüz şehre görsel güzellik katan aydınlatmalı tabelaların kalitesini ve estetiğini artırmak için bu tür programlar düzenliyoruz. Firmalarımızın teknolojik gelişimine destek olmak bununla birlikte yeniliklere hızlı adapte olabilmeleri konusunda destek sağlamak amacıyla yaptığımız programlar yoğun ilgi ile karşılaşıyor" diye konuştu.
Ali Yunusoğlu, "Derneğimiz 60’tan fazla üyesi ile sadece Kayseri’ye değil çevre illere de hitap etmektedir.” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler