ŞAİR YAZAR EMİN GÖNEN'İN ''ADANMIŞ MISRALAR'' İSİMLİ ŞİİR KİTABI ÇIKTI.

Kayserianahaber.com sitemiz yazarlarından Şair ve Yazar Emin Gönen’in “Adanmış Mısralar” isimli yeni şiir kitabı satışa çıktı. “Adanmış Mısralar” kitabı, hayatın, arayışın, inancın ve sevginin kalbine dokunmayı amaçlayan seçme şiirlerden oluşuyor. Aşka, manaya ve davaya adanmışlığın hissiyatını dillendiriyor.

Kayserianahaber.com sitemiz yazarlarından Şair ve Yazar Emin Gönen’in “Adanmış Mısralar” isimli yeni şiir kitabı satışa çıktı. “Adanmış Mısralar” kitabı, hayatın, arayışın, inancın ve sevginin kalbine dokunmayı amaçlayan seçme şiirlerden oluşuyor.  Aşka, manaya ve davaya adanmışlığın hissiyatını dillendiriyor.

     Lise çağlarından beri şiire ve edebiyata meraklı olduğunu bildiğimiz Şair ve Yazar Emin Gönen, günümüz toplumunun ve bireyinin açmazlarına ve acılarına yönelik edebi metinler üreterek insani duyarlılığa katkı sağlamayı amaçladığını belirtmektedir.  Makale, hikâye ve roman gibi kitap projeleri olduğunu söyleyen yazarımızın, Filistin ve Gazze konusunu ele aldığı “Yüzleşme” isimli bir de tiyatro eseri bulunmaktadır.

     Vaveyla yayınlarından çıkan bu ilk şiir kitabını %30 indirimli almak isteyen okurlarımız aşağıdaki linkten kitabı sipariş edebilirler.

https://www.kitapmuptelasi.com.tr/adanmis-misralar

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler