Sağlıklı Yaşam, Sağlıklı Çevre İle Olur!

‘’5 Haziran Dünya Çevre Günü’’ vesilesi ile bir açıklama yapan Teknik Elemanlar Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Kemal ERGÜL, ‘’Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi süreci bize çevremizin ne kadar önenmli olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Sağlıklı yaşam, sağlklı çevre ile olur’’ dedi.

Teknik Elemanlar Derneği olarak ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasını çok önemsiyoruz diyen ERGÜL, Yerli ve milli üretimi destekleyerek ülkemizin hem ekonomik anlamda hem de, savunma sanayi başta olmak üzere, sanayi anlamında bağımsız olmasını istiyoruz. Ancak bu kalkınma hareketinin mutlaka çevreyi de dikkate alarak yapılması gerektiğine inanıyoruz. Kalkınmanın sürdürülebilir olması kalkınmanın kendisi kadar önemlidir diyerek bazı veriler paylaştı.

Bugün ülkemizde gelinen noktada ÇMO’nun yayınladığı hava kirliliği raporuna baktığımızda ülkemizdeki 75 milyon insanın kirli hava soluduğunu görüyoruz. Pandemi sürecinde dahi çalışan ve hava kirliliğine olumsuz yönde etki eden onlarca üretim tesisi var, termik santral var. Bu tesislerin denetimi ve kontrolü yapılmalıdır.

Bu vesile ile 5 Haziran Dünya Çevre Gününü kutluyor, çevresel anlamda çok daha güzel yarınlar temenni ediyorum.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler