Sağlık Sen Kayseri Şube Başkanı Hakan Keser “ Verdiniz Yetkiyi, Gördünüz Etkiyi” Dedi.

Hakan Keser "İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’ ye ayrıca teşekkür ederiz. Her şey üyelerimiz için, ‘Verdiniz yetkiyi, gördünüz etkiyi’ ifadelerini kullandı.

 Kayseri Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının maaşlarını alacağı bankanın belirlendiği ve promosyon için bankaların kıyasıya yarıştığı ihaleyi çalışan başına verdiği 6 bin 675 liralık teklifle kazanan Ziraat Bankası, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ve Sağlık-Sen Başkanı Hakan Keser’in girişimlerinin ardından promosyon tutarlarını 24 Ocak 2020 tarihinde sağlık çalışanlarının hesaplarına aktardı.

Banka Promosyonlarının hesaplarına yatmasının ardından konuşan Sağlık Sen Kayseri İl Temsilcisi Hakan Keser “ Kayseri İl Sağlık müdürlüğü tarafından yapılan promosyon ihalesinde yetkili sendika olarak Sağlık-Sen'de yerini alıp, banka promosyonu olan 6675 TL üyelerimizden aldığımız güç ile Sağlık-Sen'e yakışır bir anlaşmaya imza atmış idik.  Sendikanın ve örgütlenmenin çalışanlar arasında ne denli önemli olduğunu gerçekleştirdiğimiz bu banka promosyonu anlaşması ile de görülmektedir.  Promosyonların 24 Ocak 2020 tarihinde üyelerimizin hesabına geçmesi için gayretlerinden dolayı İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’ ye ayrıca teşekkür ederiz. Her şey üyelerimiz için,  ‘Verdiniz yetkiyi, gördünüz etkiyi’ ifadelerini kullandı.

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ve Sağlık-Sen yönetimi, 5 Kasım 2019 tarihinde bankalar arası promosyon İhalesi yapılmış ve bankalar arasında yaşanan kıyasıya yarış sonunda Türkiye rekoru 6 bin 675 liralık promosyon bedeli ile  Ziraat Bankası almıştı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler