Sağlık SEN Genel Başkanı: Tek Derdimiz Sağlıkçıların Sorunlarını Çözmek

Sağlık-Sen 7. Dönem 3. Başkanlar Kurulu 2. Grup Toplantısı yapıldı. Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, “Kimse Sağlık-Sen kadar güçlü mücadele edemez. Tek derdimiz sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını çözmek” dedi.

Sağlık-Sen 7. Dönem 3. Başkanlar Kurulu 2. Grup Toplantısı, Sağlık-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ile şube başkanları görüş alışverişinde bulundu. 

Toplantıya, Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Amasya, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Elazığ Üniversite, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gaziantep Üniversite, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır ve Isparta Şube Başkanları katıldı.

“Uzman Kadro, Yetkin Personel İle Üyelerimize Yönelik Önemli Projeler Gerçekleştiriyoruz” 

Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Sağlık-Sen olarak teşkilat ve Genel Merkez personeliyle hem üyelerin hem de tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının refaha ulaşması için çaba gösterdiklerini anlattı.  Uzman kadro, yetkin personel ile üyelerimize yönelik önemli projeler geliştirdiklerini belirten Doğan, hizmet sendikacılığı anlayışına vurgu yaptı. 

 

Başkanlar Kurulu toplantılarıyla sahanın sorunlarını yakından takip ettiklerini ve sorunlara çözüm önerileri getirmeye gayret gösterdiklerini dile getiren Doğan, “Sağlık-Sen olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Sendikacılık gönül ve hizmet işidir. Kimse Sağlık-Sen kadar güçlü mücadele edemez. Tek derdimiz sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını çözmek” diye konuştu. 

Bugüne kadar gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi veren Doğan, “Online İngilizce derslerimiz yarın başlıyor. Derslerimiz, ücretsiz ve herkese açık olacak şekilde verilecek. Çünkü biz hizmet sendikacılığı anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Bizim amacımız herkese hizmet etmek. Bizler milletimizin yanında olmak, halkımıza yararlı işler yapmak istiyoruz. Bu anlayışımızdan vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Doğan, önümüzdeki dönem hedefler ve projeler hakkında da bilgi verdi. 

Şube Başkanları Görüş, Öneri ve Eleştirilerini İletti 

Toplantıda Genel Sekreter Durali Baki ile Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk, Yasin Barutcu, İdris Baykan, Mustafa Irgatoğlu ve Abdullah Duman kendi sekretaryalarının yaptığı çalışmaları anlatarak, şube başkanlarından gelen soruları yanıtladı. Ayrıca toplantıda şube başkanları görüş, öneri ve eleştirilerini Genel Merkez Yönetim Kurulu’na iletti. 

kaynak www.personelsağlik.net

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler