Sağlık Çalışanlarına Gece Yarısı Ulaşım Seferberliği

 
Sokağa çıkma yasağının getirilmesinden dakikalar sonra İl Sağlık Müdürlüğü ,Büyükşehir Belediyesi ve şehir hastanesi yetkilileri gece yarısı çalışmaları ile  sağlık Personeline Ulaşım Desteği Sağladı. 
 
Koronavirüs salgınının görüldüğü andan itibaren, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda; salgının/bulaşın toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma adına birçok tedbir kararı alınarak hayata geçirildi. 
 
Bu kapsamda ilimizinde içinde bulunduğu 31 İl için; 10.04.2020 tarihi saat 24:00'den 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında sokağa çıkma yasağı ilan edildi. 
 
Sokağa çıkma yasağı kararının alınmasının ardından, İl Sağlık Müdürlüğü, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Şehir Hastanesi yetkilileri biraraya gelerek  sağlık personelinin görev yerine ulaşımında gerekli planlamaları yaptılar. Sabahın erken saatlerine kadar yapılan düzenlemelerin ardından ulaşım araçlarının hareket saatleri ve güzergahları belirlenerek tüm personele duyuruldu. Yetkililer belirtilen güzergahlar dışında ikamet eden personelin ulaşımını ise İl Sağlık Müdürlüğü ve Kayseri Şehir Hastanesi hizmet araçlarıyla sağladı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler