Saadet Partisi Kayseri Kocasinan Belediye Başkan Adayı Recep Güngör oldu

Saadet Partisi Kayseri Kocasinan Belediye Başkan Adayı Recep Güngör oldu. Kayseri’nin şehir kimliğini kaybettiğini dile getiren Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun; “Şehrimiz yıllardır yönetilemiyor biz bunu çok net bir şekilde ifade ediyoruz. Şehirler kimlikleriyle var olurlar maalesef Kayserimizin şehir kimliği artık yok edilmiş durumdadır. Kocasinan Belediye Başkan Adayımız Recep Güngör kardeşimizi huzurlarınızda kamuoyuna tanıtmış oluyoruz. Kocasinan’ımızı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor şimdiden kendisine başarılar diliyorum” dedi.
 
Saadet Partisi, Kayseri Kocasinan Belediye Başkan Adayı olarak Recep Güngör’ün ismini açıkladı.
Kayseri’nin şehir kimliğini kaybettiğini dile getiren Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun; “ İnşallah bugün de Kayserinin çehresini değiştirecek Kayseri’ye Kayseri kimliğini tekrar oluşturacak Kocasinan Belediye Başkan Adayımızı inşallah huzurlarınızda tanıtmış olacağız. Kendisine inşallah teslim edip kendisini Kocasinan’ın emiri olarak buradan ilan etmiş olacağız. Şehrimiz yıllardır yönetilemiyor biz bunu çok net bir şekilde ifade ediyoruz. Şehirler kimlikleriyle var olurlar maalesef Kayserimizin şehir kimliği artık yok edilmiş durumdadır. Kocasinan Belediye Başkan Adayımız Recep Güngör kardeşimizi huzurlarınızda kamuoyuna tanıtmış oluyoruz. Kocasinan’ımızı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor şimdiden kendisine başarılar diliyorum” dedi.
 
Kocasinan halkının hak ettiği hizmeti görmelerini sağlayacağını ifade eden Saadet Partisi Kayseri Kocasinan Belediye Başkan Adayı Recep Güngör; “ Bizim esas gayemiz şehrimizi gerçek kimliğine büründürmek inşallah Kocasinan’ımızı hak ettiği değere ulaşabilmesi için Kocasinan halkımızın da hak ettiği hizmeti alabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Yandaş için değil vatandaş için çalışan belediye, rantsal dönüşüm değil kentsel dönüşüm diyen belediye, artık stres üreten belediye değil huzur üreten belediye için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler