Resmi Yazı Kendisine Tebliğ Edildi

OSB Başkanlığına adaylığını koyan Tahir Nursaçan'ın adaylığı iptal edildi.

OSB Başkanlığına adaylığını koyan Tahir Nursaçan'ın adaylığı iptal edildi. 
 
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Yunus İmamoğlu'nun istifası sonrasında eski OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan başkanlığa adaylığını koymuştu. 24 Haziran tarihinde yapılacak OSB Genel Kuruluna adaylığını yazılı bir açıklama ile bildiren Nursaçan'ın adaylığı Sanayi ve Ticeret Bakanlığı tarafından iptal edildi. Sanayi ve Ticaret Bakanlığının resmi yazısı Tahir Nursaçan'a tebliğ edildi.
 
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından görevden alınan Tahir Nursaçan seçime aday olduğunu açıklamıştı. Yargılama süreci devam eden Nursaçan'ın adaylığı Bakanlık tarafından iptal edildi. Nursaçan'ın adaylığının iptal edilmesi sonrasında OSB seçiminde şu an için ortak aday gösterilen Mehmet Yalçın'ın ismi bulunuyor.
NURSAÇAN'DAN AÇIKLAMA
OSB Başkanlığına adaylığını koyan Tahir Nursaçan’ın adaylığının iptal edilmesi üzerine çıkan haberler sonrasında Nursaçan’dan açıklama geldi. 
 
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Yunus İmamoğlu'nun istifası sonrasında eski OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan başkanlığa adaylığını koymuştu. 24 Haziran tarihinde yapılacak OSB Genel Kuruluna adaylığını yazılı bir açıklama ile bildiren Nursaçan'ın adaylığı Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından iptal edildiği üzerine çıkan haberler sonrasında Nursaçan’dan açıklama geldi. Adaylığının hala devam ettiğini belirten Nursaçan: “Seçimle 2015 yılında göreve gelmiş olduğumuz Organize Sanayi Bölgesi'nde, onurlu ve şerefli, şeffaf bir yönetim anlayışı ile ne hizmetler verdiğimiz ortada iken, haksız bir şekilde 2021 Yılında geçici görevden uzaklaştırma süreci işletilmiştir. Yargı süreci devam etmektedir. "OSB'ye sahip olmaya değil, sahiplerine hizmet etmeye geliyorum" diyerek bize oy vermiş olsun veya olmasın tüm sanayicimiz için hizmet ettik. Geçmişin tecrübeleri ile bugünün yenilikleri birleştirilerek, Allah'ında yardımı ile yeni dönemde yapacağımız hizmetleri, OSB'yi ve sanayicimizi yeni ufuklara taşımamız için bizim davamızda sapma olmayacaktır. Sanayicimizin seçimine kendimizi teslim edeceğiz. Yaşananlar Kayseri sanayicilerimizin yakın takibindedir. Anayasal bir hak olan seçilme hakkımızı kullanacağımızı, sanayicimizin de bu engellemelere karşın sanayisine ve seçimine sahip çıkacağına olan inancımız tamdır. Yapmış olduğumuz katma değerli yatırımlar ile OSB'yi bugünlere taşıyan ruh ve heyecanla sorumlulukları bundan sonrası içinde yerine getireceğimizden eminiz ki kimsenin şüphesi yoktur” şeklinde konuştu. 

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler