Rasime Erkan Anaokulu ve Keriman Erkan İlkokulu açıldı

Hayırsever Erkan ailesi ve Melikgazi Belediyesi’nin işbirliğinde Rasime Erkan Anaokulu ve Keriman Erkan İlkokulu açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Dile kolay bir dönem içerisinde 21 okul yapıldı, belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun, işleri güçleri tamamen hizmet, hepsi milletin emrindeler. İnsana, topluma saygı olarak, imkânımıza göre hayır işleri yapmalıyız. Bu vesileyle değerli hayırseverimizden Allah razı olsun, çok teşekkür ederiz” dedi.
Hayırsever Rasime Erkan ve Melikgazi Belediyesi işbirliğiyle Rasime Erkan Anaokulu’yla Keriman Erkan İlkokulu açılışı yapıldı. Açılış programına; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Bir dönem içerisinde Melikgazi’de 21 okul inşa edilmesinden ötürü Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür eden Bakan Özhaseki, “Dile kolay bir dönem içerisinde 21 okul yapıldı. Kocaman şehirlerimizin belediyelerine bakıyoruz, vatandaşlarımız ‘neler yapıldı?’ diye soruyor. Belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun, işleri güçleri hizmet, hepsi milletin emrindeler. İnsanlara faydalı olmak lazım, eğer ki hiçbir hayır işi yapmadan, eser bırakmadan bu dünyadan gittiyseniz hiç yaşamamış olursunuz. İnsana, topluma saygı olarak, imkânımıza göre hayır işleri yapmalıyız. Bu vesileyle değerli hayırseverimizden Allah razı olsun, çok teşekkür ederiz” dedi.
Melikgazi Belediyesi’nin Türkiye’de en çok eğitim, sağlık ve sosyal tesisler yapan belediyeler arasında olduğunu ifade eden Milletvekili Cıngı, “Hayırseverimize de teşekkür ediyoruz, ihtiyacımız olan bir okulu tesis etmişler. Hayırseverlerimiz her alanda desteklerini esirgemiyorlar, yüzlerce çocuğumuz da bu okullarda milli/manevi değerlerle, ilim ve fen bilimleriyle teçhiz edilecek ve ülkemizin geleceğini yönlendirebilecek şekilde yetiştirilecekler” şeklinde konuştu.
Başkan Büyükkılıç da Rasime Erkan’ı hayırseverliğinden ötürü tebrik etti ve birlik/beraberlik içerisinde çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.
5 yıl içerisinde 21 okul yapımının ardından kazandıkları takdirde yeni dönemde ise meslek liseleri yapacaklarını vurgulayan Başkan Palancıoğlu, “Şu anda havacılık ve uzay bilimleri lisemizin de inşa çalışmalarını sürdürüyoruz. Okullarımızın Kayseri’ye hayırlı olmasını diliyor, Erkan ailesine hayırseverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.
Bakan Özhaseki’ye katılımlarından ötürü teşekkür eden hayırsever Rasime Erkan, “Annemin çok dilediği bir şeyi gerçekleştirmiş olduk, okulun yapımında Başkan Palancıoğlu’nun çok yardımı oldu, kendisine de çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler