Polis Ekiplerinden Dolandırıcılık Operasyonu: 29 Milyon 916 Bin TL Değerinde Çek-Senet Ele Geçirildi

KAYSERİ(1HA)— Kayseri’de polis ekipleri tarafından Kayseri merkezli Bursa, Bingöl, Kütahya ve Sivas illerinde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda; çek-senet imzalatarak ve kendi aralarında kurmuş oldukları ticaretle organize bir şekilde hareket ederek dolandıran 7 şüpheli yakalandı. Öte yandan yapılan aramalar sonucunda; 6 adet toplam 29 milyon 916 bin TL değerinde çek-senet ele geçirildi.
 
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği görevlileri tarafından Kayseri merkezli Bursa, Bingöl, Kütahya ve Sivas illerinde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda; İki vatandaşı tehdit ederek 25 milyon TL değerinde çek-senet imzalatarak ve kendi aralarında kurmuş oldukları ticaretle organize bir şekilde hareket ederek dolandıran, hürriyetinden yoksun bırakarak yağma suçunu gerçekleştiren 7 şüpheli yakalandı.
Öte yandan yapılan aramalar sonucunda; 6 adet toplam 29 milyon 916 bin TL değerinde çek-senet, 1 adet ruhsatsız tabanca,5 adet fişek, Suç unsuru olabileceği değerlendirilen dokümanlar ele geçirilerek yakalanan kişiler hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler