Pandemi Yasakları Bina İçine Yansıdı

Kayseri’de artan vaka sayıları nedeniyle binalarda virüsü önlemek amacıyla bina yönetimleri aldıkları kararla komşu ziyaretlerini yasakladı.


Kayseri’nin Talas ilçesi Mevlana Mahallesi’nde bulunan 60 daireli Ufuk Apartmanı sakinleri ve yönetimi son dönemde Kayseri’de ziyaretler nedeniyle artan vaka sayılarına karşı tedbirli olmak amacıyla örnek davranış sergileyerek, bina içerisinde komşu ziyaretlerini yasakladı. Valilik ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından son dönmelerde mantı yapmak ve komşu ziyaretleri nedeniyle vakalarda artış olduğunu belirtmişti. Devletin aldığı tedbirlere ek olarak vatandaşlarda virüsle mücadele etmek için kendilerince önlem almaya devam ediyor. Binalarında başlayan uygulamayla ilgili bilgi veren Ufuk Apartmanı bina görevlisi Kadir Evlek, “Son dönemlerde vaka sayıları çok arttı. Bu virüs en çok ziyaretlerden dolayı da artıyor. Geçtiğimiz günlerde bina yöneticimizi Talas Belediyesi yetkilileri arayarak bilgilendirme yaptılar. Bizlerde ne yapabiliriz diye düşündüğümüzde, böyle bir yöntem bulduk. Yazıyı yazdım ve giriş panomuza astım. En kısa sürede virüsten kurtulmak istiyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler

1 Yorum

Yakup Ünsal

Yakup Ünsal

26 Mart 2021
Bende bina görevlisiyim kime geldiniz elinizi dezenfekte edin dediğimde işimle ekmeğimle tehdit ediyor gelen misafir böyle bir karar aldığınız için kutluyorum keşke bunlara gerek kalmadan kurallara ve uyarılara dikkat etsek saygılar sunarım

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler