Özhaseki’den ''Faizme Karşı OmuzOmuza''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki...

KAYSERİ,(BGC)-  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Asgari Ücret'in 4 bin 250 lira olarak belirlenmesi ardından sosyal medya hesabından, Kayseri Sivas caddesinde asgari ücretle ilgili düşünceleri içeren açıklamaların yer aldığı röportajları yayımladı. 
Beklenen asgari ücret açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, 2022 yılı asgari ücreti 4 bin 250 lira olarak kamuoyuna duyuruldu. Özhaseki, asgari ücrette yaşanan memnuniyeti sosyal hesabından Sivas caddesinde farklı yaş gruplarından yer alan vatandaşlarla yaptırdığı özel röportajla kamuoyuna duyurdu. 
Özhaseki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında ise, “Milletin Adamı, Milletinin Yanında. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücretin yüzde 50 artış ile 4 bin 250 lira olacağını açıkladı. Ayrıca işveren üzerindeki yükü azaltmak için asgari ücretteki gelir ve damga vergisinin kaldırıldığını da duyurdu.
Sayın Cumhurbaşkanımız, faiz ve enflasyon sarmalıyla mücadelede; işçi ve işverenlerini enflasyona ezdirmedi, vatandaşlarının yanında oldu.
FaizmeKarşı OmuzOmuza" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler