Özhaseki'den Sert Tepki

Özhaseki sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, orman yangınları ile mücadeleyi siyasi ranta çevirenlere ve sosyal medyadan iftira atanlara sert tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, orman yangınları ile mücadeleyi siyasi ranta çevirenlere ve sosyal medyadan iftira atanlara sert tepki gösterdi.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, "Sebepleri araştırılmakta olan 28 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında 32 ilimizde çıkan 112 orman yangınından 107’si kontrol altına alındı. Antalya’da Manavgat ve Gündoğmuş, Muğla’da Marmaris, Köyceğiz ve Milas’ta devam eden 5 yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.
Devletimizin ilgili birimleri can siparene bir şekilde çalışmalarını, aralıksız sürdürüyor. Devam eden yangınlara 16 uçak, 9 İHA, 45 helikopter, 6 yönetim helikopteri, 1 insansız helikopter, 708 arazöz ve su tankeri, 120 iş makinası ve yaklaşık 4800 personel ile birlikte; koordineli ve planlı, insanüstü bir mücadele veriliyor" bilgisini paylaştı.
Özhaseki, "Hal böyleyken; orman yangınlarından siyasi rant devşirmeye çalışmak, yangın ile mücadeleyi tahkir etmek, sanki savsaklanıyormuş havası yaratmak; bu afete karşı can siparene şekilde çaba gösteren personelimizin ve afetzedelerimizin moralini bozmaktan başka bir şeye sebep olmayacaktır. Ayrıca yangınlarla mücadelede kaybettiğimiz şehitlerimizin kemiklerini sızlatacaktır" ifadesinde bulunarak şunları yazdı:
"İnsanlık namına bir faydası bulunmayan bu sosyal medya faşistleri, yalan makineleri ve utanmaz iftira sahipleri yaptığı tezviratların karşılığını hukuk eliyle mutlaka alacaklardır.
Hükümetimiz; afetle mücadeleyi güçlü şekilde yürütmekte ve afetzedelerin de yaralarını sarmakta kararlıdır. İnşallah en kısa sürede yangınların tamamı kontrol altına alınacak ve telafisi mümkün olan her zarar, devlet-millet birlikteliğiyle onarılacaktır."

Diğer Haberler

1 Yorum

erguntunc

erguntunc

02 Ağustos 2021
Sayın vekilim Allah aşkına böyle gelip konuşuyorsun gündemde kalmak için kaçtane sureyilin yardıma geldi bizle beraber hava alıyor ya nerde sanayide fabrikalarınıza hizmet edip uçakmı yapıyorlar Allah aşkına salak yerine koymayın ben siyaset ci degilim sadece Türkiye yi seven Türk oğlu türküm

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler